Υπάρχει μαγιό που να κολακεύει όλα τα σώματα; Υπάρχει, και σας έχουμε τις αποδείξεις!

Γωγώ Φούντα
Υπάρχει μαγιό που να κολακεύει όλα τα σώματα; Υπάρχει, και σας έχουμε τις αποδείξεις!

Το σχέδιο που πραγματικά κολακεύει όλες τις φιγούρες!

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι ακόμα κάπως μακριά, αλλά δεν είναι καθόλου μακριά ο καιρός και η στιγμή που θα πρέπει να αρχίσουμε να προσέχουμε τη διατροφή μας προκειμένου να βγούμε τουλάχιστον αξιοπρεπείς στις παραλίες! Ναι ξέρουμε ότι είναι βαρετή και η δίαιτα και η γυμναστική, και πως προτιμάτε να φάτε μία πίτσα με την παρέα σας, αλλά γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ!

Αν λοιπόν δε διαθέτετε και κορμί θανατηφόρο και γενικότερα κάθε φορά που πρέπει να σηκωθείτε από την ξαπλώστρα σας πιάνει πανικός, αφενός δεν είστε η μόνη και αφετέρου νομίζουμε πως σας έχουμε τη λύση. Η Toyah λοιπόν είναι μία 55χρονη γυναίκα, η οποία λατρεύει το κολύμπι και γενικότερα τις καταδύσεις και θέλησε να λάβει μέρος σε ένα διαγωνισμό. Το πρόβλημά της βέβαια, ήταν, όχι τόσο οι επιδόσεις της, αλλά το γεγονός ότι θα έπρεπε να εμφανιστεί μόνο με το μαγιό, μπροστά σε... 5 εκατομμύρια θεατές!

Αποφάσισε λοιπόν να έρθει σε επαφή με την Melissa Odabash, σχεδιάστρια μαγιό τα οποία προτιμούν κάποιες από τις μεγαλύτερες stars παγκοσμίως, και εκείνη, εκτός του ότι της έδωσε τα φώτα της, της σχεδίασε ένα υπέροχο μαγιό, που κολακεύει τη σιλουέτα της και καλύπτει τις ατέλειές της. Δείτε τι εννοούμε στη gallery...

Διαβάστε ακόμη:

Η ιστορία του ηλικιωμένου ζευγαριού που συγκίνησε το διαδίκτυο (φωτό)

Ο Raymond Hull είναι ο πιο καρπερός και ποθητός άντρας του κόσμου!

2014. Η χρονιά της τεμπέλας; 3 gadgets που δεν πρέπει να αγοράσει καμία