Δεν θα πιστεύετε πώς μία μαμά έπεισε το γιο της να μη χρησιμοποιεί τα καλλυντικά της!

Γωγώ Φούντα
Δεν θα πιστεύετε πώς μία μαμά έπεισε το γιο της να μη χρησιμοποιεί τα καλλυντικά της!

Τι τραβάνε κι αυτές οι μάνες!

Συνηθίζουμε να λέμε ότι μάνα είναι μόνο μία, όχι από πρακτικής απόψεως μόνο, αλλά και λόγω της τεράστιας αγάπης και ανησυχίας που έχει για τα τέκνα της, από το πιο σημαντικό μέχρι και το πιο... κουλό που μπορεί να τα απασχολεί!

Η αγάπη λοιπόν της μάνας, κάποιες φορές την οδηγεί σε... αψυχολόγητες κινήσεις οι οποίες φέρνουν, όχι τόσο τις κόρες, αλλά τους γιους κυρίως σε πολύ, μα πάρα πολύ δύσκολη θέση!

Κι αν για μία μητέρα, είναι σύνηθες να αγοράζει για το γιόκα της προφυλακτικά ή να προσπαθεί, ανεπιτυχώς βέβαια να του μιλήσει περί sex, η εν λόγω μανούλα, το πήγε ένα βήμα παραπέρα, και αποφάσισε να αφήσει ένα ειλικρινές σημείωμα στο γιο της μιλώντας του για... αυνανισμό!

Εκτός του ότι το σημείωμα είναι από μόνο του αστείο, μιας και η έρμη κυρία προσπαθεί να υιοθετήσει τη διάλεκτο των εφήβων μιλώντας στην αργκό, συνοδεύεται και από ένα... λιπαντικό, όχι μόνο για να κάνει το βλαστάρι της πιο εύκολα τη δουλίτσα του, αλλά κυρίως για να μην καταστρέφει τις... δικές της κρέμες και καλλυντικά!

Δεν ξέρουμε αν το σημείωμα είναι αληθινό, αλλά αν όντως είναι τότε πρόκειται για την πιο κουλ και θεόμουρλη μητέρα που υπάρχει, με την καλή έννοια πάντα!

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα υποστηρίζει ότι τα άτεκνα ζευγάρια έχουν πιο ευτυχισμένους γάμους...

Υπάρχει μαγιό που να κολακεύει όλα τα σώματα; Υπάρχει, και σας έχουμε τις αποδείξεις!

Η ιστορία του ηλικιωμένου ζευγαριού που συγκίνησε το διαδίκτυο (φωτό)