Eπιτέλους: Η πιο σέξι καμπάνια εσωρούχων χωρίς ίχνος photoshop

Γωγώ Φούντα
Eπιτέλους: Η πιο σέξι καμπάνια εσωρούχων χωρίς ίχνος photoshop

Βαρεθήκατε την ψεύτικη τελειότητα; Αυτή την καμπάνια θα την  λατρέψετε!

Ποιος είναι ο κύριος υπαίτιος για τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετωπίζουν τα νεαρά κορίτσια, σύμφωνα πάντα με τα Μέσα; Μα φυσικά ο κόσμος της μόδας, και όλα αυτά τα πρότυπα που προβάλλουν, τα οποία μόνο την υγιή εικόνα και το υγιές σώμα δεν πρεσβεύουν!

Παρά το γεγονός ότι δεν πιστεύουμε στο ελάχιστο ότι ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο η showbiz γι' αυτό, μία εταιρεία εσωρούχων, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά, και να θέσει νέα θεμέλια στο τι τα νέα κορίτσια θεωρούν ιδανικό!

Με πελάτισσες μεταξύ 15-21 ετών κυρίως, αποφάσισε τα νέα της εσώρουχα να τα επιδείξουν μοντέλα τα οποία δεν θα έχουν υποστεί καθόλου photoshop, σε μία προσπάθεια να αποδείξει ότι το υγιές γυναικείο κορμί δεν έχει καμία σχέση με τα τέλεια πρότυπα που προβάλλονται και τα οποία δεν είναι καν αληθινά.

Κάποιους η κίνηση αυτή τους ενόχλησε, ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία την επικρότησε, μιας και εκτός του ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές, μπορείς να δεις πώς θα δείχνει το εσώρουχο πάνω σε ένα γυναικείο κορμί, με όλα τα ψεγάδια και τις ατέλεις που μπορεί να έχει. Ελπίζουμε το παράδειγμα αυτό, να το υιοθετήσουν ακόμα περισσότεροι.

Διαβάστε επίσης:

Μήπως πάσχεις από εργασιακή κατάθλιψη; Κάνε το τεστ τώρα

Το θαύμα της ζωής: Απίστευτες φωτογραφίες αγέννητων ζώων

Τρεις αδελφές έκαναν τον γάμο τους μαζί γιατί η μητέρα τους θα πέθαινε λίγες ώρες αργότερα