Η πρώτη φωτογραφία της καλόγριας που δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος & γέννησε ένα αγοράκι.

Η πρώτη φωτογραφία της καλόγριας που δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος & γέννησε ένα αγοράκι.

Την αποκάλυψη έκανε η ιταλική εφημερίδα Corriere Della Sera.

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της καλόγριας και νέας μαμάς Roxana Rodriguez. H 33χρονη γυναίκα που άνηκε στο τάγμα Little Disciples of Jesus σόκαρε τη Μητέρα του τάγματος και τους υπευθύνους τοπικής εκκλησίας όταν την προηγούμενη εβδομάδας έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Η καλόγρια Roxana ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος και μάλιστα θεώρησε πως οι πόνοι της γέννας ήταν στομαχικές διαταραχές. Όμως μετά τον οξύω και επίμονο πόνο, λιποθύμησε στο δωμάτιό της και οι άλλες καλόγριες φώναξαν το ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Την πρώτη φωτογραφία της δημοσίευσε η ιταλική εφημερίδα, Corriere Della Sera η οποία δημοσίευσε και ρεπορτάζ σχετικά με τη γέννηση του Francis. Η νέα μητέρα ορκίστηκε καλόγρια τον προηγούμενο Σεπτέμβριο και στη φωτογραφία που βλέπετε ήταν ήδη σε ενδιαφέρουσα.

Η ίδια δήλωσε: "Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Τώρα νιώθω περισσότερο μητέρα από ότι καλόγρια. Αποφάσισα να του δώσω το όνομα Francis για να τιμήσω τον Πάπα που κατάγεται από την νότια Αμερική. Δεν νιώθω τύψεις. Θα τον κρατήσω και θα τον μεγαλώσω εγώ".
Πατέρας του παιδιού είναι κάποιος από την πατρίδα της Roxana στο El Salvador, αλλά δεν αποκάλυψε το όνομα του.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί κλαίμε και πότε μας έρχονται δάκρυα στα μάτια;