Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου: Οι stars που «πάλεψαν» και βγήκαν νικητές

Γωγώ Φούντα
Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου: Οι stars που «πάλεψαν» και βγήκαν νικητές

Δίνοντας δύναμη και κουράγιο σε πολλούς ανθρώπους

Η 4η Φεβρουαρίου δεν είναι μία απλή μέρα μιας και συνδέεται άμεσα με τον καρκίνο, μία ασθένεια ταμπού που ακόμα και σήμερα πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται ακόμα και να την πουν με το όνομά της. Σήμερα λοιπόν είναι η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου, και πιο συγκεκριμένα της ενημέρωσης για τη σωστή πρόληψη αλλά και της υιοθέτησης ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής.

Ανάμεσά μας υπάρχουν αμέτρητοι άνθρωποι που μάχονται καθημερινά διάφορες μορφές καρκίνου με σθένος και θάρρος, βγαίνοντας είτε νικητές είτε δυστυχώς χαμένοι. Εξαίρεση δεν θα μπορούσαν να αποτελούν και οι celebrities, οι οποίοι δεν διστάζουν να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημά τους και να μιλήσουν γι' αυτό, σε μία προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν αλλά και να δώσουν κουράγιο σε ανθρώπους που περνούν την ίδια δοκιμασία.

Συγκεντρώσαμε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα διάσημων ανθρώπων οι οποίοι πάλεψαν με τον καρκίνο και βγήκαν νικητές, διδάσκοντας πως η ζωή είναι μία καθημερινή πάλη και πως καλώς ή κακώς, δεν θα πρέπει να έχουμε τίποτα απολύτως δεδομένο.

Δείτε τη gallery...

Διαβάστε ακόμη:

Πώς θα φέρεις την ιδανική σχέση στη ζωή σου; Εμείς το μάθαμε στο σεμινάριο της Κυριακής!

8 εντελώς κουλά πράγματα που όλοι φοβόμαστε, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος