Πώς είναι να μένεις δίπλα στη διασημότερη οικογένεια του πλανήτη;

Γωγώ Φούντα
Πώς είναι να μένεις δίπλα στη διασημότερη οικογένεια του πλανήτη;

Ένας γείτονας των Beckham εξομολογείται...

Eίναι μία από τις διασημότερες οικογένειες του πλανήτη, και όπως είνα φυσικό, όλοι θα περίμεναν ότι οι Beckhams, ναι σε αυτούς αναφερόμαστε, θα ήταν σνομπ, απόμακροι και ψυχροί!

Όχι ότι εμείς ο πιστέψαμε ποτέ, γιατί όντως φαίνονται μία πολύ κουλ και άνετη οικογένεια, αλλά για τους δύσπιστους, έρχεται η πανηγυρική επιβεβαίωση διά στόματος κατοίκου του Δυτικού Λονδίνου. Ο κύριος αυτός λοιπόν, μίλησε στη Daily Mail, για το πώς είναι να ζεις έχοντας γείτονες για ένα μικρό διάστημα, μία από τις πιο διάσημες οικογένειες του πλανήτη!

«Οι Beckhams μετακόμισαν στην περιοχή, μέχρι να βρουν ένα μέρος να αγοράσουν. Στην αρχή δεν αντιλήφθηκα ότι πρόκειται γι' αυτούς, μιας και μία κοπέλα ονόματι Georgie, μου χτύπησε για να μου ζητήσει συγνώμη που μας έπιασε τη θέση πάρκινγκ. Λίγες μέρες μετά βέβαια, πληροφορήθηκα ότι η Georgie δεν ήταν αυτή που νοίκιασε το σπίτι αλλά ότι ήταν η βοηθός της Victoria»!

Και συνεχίζει: «Το να κοιτάμε έξω από το παράθυρο της κουζίνας κατά τη διάρκεια της μέρας, ήταν σαν να έχουμε ένα ζωντανό lifestyle περιοδικό μπροστά στα μάτια μας. Ο David και η Victoria μπαινόβγαιναν, όπως και οι διάσημοι φίλοι τους»!

«Αν περιμένετε να σας πω ότι η οικογένεια αυτή ήταν σνομπ και απλησίαστη, θα σας απογοητεύσω. Ο David και η Victoria ήταν ευγενέστατοι και πάντα χαμογελαστοί ενώ τα παιδιά γλυκύτατα και πολύ προσγειωμένα. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές, που έπαιζαν μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της γειτονιάς ποδόσφαιρο, με τον David να συμμετέχει αρκετά συχνά στο παιχνίδι. Όπως καταλαβαίνετε, οι έφηβες θαυμάστριες έδιναν πάντα το παρών στους αγώνες, αν και ποτέ μου δεν κατάφερα να καταλάβω αν ήταν για το David, τον Brooklyn ή τον Romeo! Η Victoria από την άλλη, παρακολουθούσε αρκετά συχνά τους αγώνες χαμογελώντας, ναι το κάνει, και μιλώντας με τις άλλες μαμάδες, οι οποίες δεν ξεκολούσαν από τη Harper»!

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία φορά, που ο σκύλος μας επιτέθηκε στο David και εκείνος, απλά χαμογέλασε και τον χάιδεψε τρυφερά! Η αλήθεια είναι ότι όταν τελικά έφυγαν, άδειασε κυριολεκτικά η γειτονιά, ενώ έχουμε ακόμη το χρυσόψαρο του Romeo, που μας έδωσαν να προσέχουμε για τις διακοπες των Χριστουγέννων».

Διαβάστε ακόμη:

Μία διαφήμιση για τη γιορτή των ερωτευμένων που ξεκίνησε γλυκιά και κατέληξε... «άβολη»

Τεμάχισαν καμηλοπάρδαλη μπροστά σε παιδιά σε ζωολογικό κήπο στην Κοπεγχάγη

Τα, ασυνήθιστα, μακριά πόδια της Margot Robbie προκαλούν αντιδράσεις αλλά και... υποψίες!