Ανακαλύψαμε το πιο... καταθλιπτικό δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο! Εσείς θα το προσφέρατε;

Γωγώ Φούντα
Ανακαλύψαμε το πιο... καταθλιπτικό δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο! Εσείς θα το προσφέρατε;

Μία άκρως... ανατριχιαστική ιδέα που υπόσχεται να δώσει τέλος στην μοναξιά σας

Η σημερινή μέρα, ναι η 14η Φεβρουαρίου η γιορτή των ερωτευμένων, είναι μία μέρα την οποία πλέον, ελάχιστοι αγαπούν και πολλοί, μα πάρα πολλοί μισούν!

Οι άντρες την μισούν γιατί είναι άντρες, αν βρείτε άντρα που να αγαπά τον Άγιο Βαλεντίνο, φυλάξτε τον σε κάποιο μουσείο γιατί λογικά θα είναι και ο μοναδικός του πλανήτη, ενώ από την άλλη οι γυναίκες, οι περισσότερες τουλάχιστον, την μισούν κατά... συνθήκη.

Αν για παράδειγμα έχουν σχέση, και γενικότερα η φάση τους είναι λίγο πιο mainstream, και το δωράκι τους θα το θελήσουν και το ρομαντικό δείπνο και το έξαλλο το εσώρουχο θα φορέσουν!

article-2558436-1B72D11800000578-441 634x445

Τι γίνεται όμως αγαπητές φίλες και γιατί όχι φίλοι, όταν είστε μόνοι κι έρημοι και η αποψινή βραδιά φαντάζει σαν... γολγοθάς; Αγαπητό μπακούρι εκεί έξω, ήρθε η ώρα να σκάσει το χειλάκι σου γιατί υπάρχει για σένα το απόλυτο δώρο!

Ονομάζεται Make-Out Practice Pillow και υπόσχεται, αν όχι να σε βγάλει από την μιζέρια σου τουλάχιστον να κάνει το βράδυ σου λιγότερο δυσβάσταχτο! Το μαξιλάρι αυτό λοιπόν, το οποίο εμπνεύστηκε και δημιούργησε η Emily King, είναι ένα μαξιλάρι το οποίο έχει ενσωματωμένο ένα... στόμα! Βασικά έχει και μια μύτη, η οποία ουσιαστικά είναι εντελώς άχρηστη, αλλά τοποθετήθηκε μόνο και μόνο για να μην είναι, τόσο ανατριχιαστικό το θέαμα!

Η... εμπνεύστρια του μαξιλαριού λοιπόν, παραδέχτηκε ότι η ιδέα για το εν λόγω προιόν, της είχε έρθει από την εποχή ακόμα της εφηβείας της! Ήταν τότε που οι έφηβοι άρχιζαν να ενδιαφέρονται για το αντίθετο φύλο και αγχώνονταν αν θα είναι καλοί και αποδοτικοί στο... πρώτο τους φιλί! Και μιας και οι περισσότεροι δοκίμαζαν το ταλέντο τους με... μαξιλάρια, είπε να δημιουργήσει κάτι πιο... αντιπροσωπευτικό και λειτουργικό!

Και μπορεί πια να μην είστε πρωτάρηδες όσον αφορά στα φιλιά, αλλά αν αισθάνεστε μόνοι και δεν έχετε κανένα, να μία πολύ ωραία λύση για την... μοναξιά σας!

Δεν είναι με διαφορά το πιο... καταθλιπτικό δώρο Αγίου Βαλεντίνου;

Διαβάστε ακόμη:

Πουλήθηκε από τους γονείς της σε ηλικία 8 ετών ως σκλάβα και έγραψε βιβλίο για τη ζωή της

Ποτέ ξανά ηλιοθεραπεία; Μία έκθεση φωτογραφίας που θα σας... πανικοβάλλει!

Ρομαντικό γεύμα με εκπτωτικό κουπόνι; Η αποκαθήλωση της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου