Δολοφονήθηκε η Miss τουρισμός Βενεζουέλας

Δολοφονήθηκε η Miss τουρισμός Βενεζουέλας

Η 22χρονη κοπέλα διαδήλωνε κατά της κυβέρνησης

Η Genesis Carmona ήταν ένα πανέμορφο κορίτσι 22 χρονών με καριέρα στο χώρο του μόντελιγκ, είχε ήδη κερδίσει σε διαγωνισμό ομορφιάς τον τίτλο της "Miss Tουρισμός" ενώ ταυτόχρονα σπούδαζε μάρκετινγκ. Ήθελε μόλις ένα εξάμηνο για να αποφοιτήσει όμως η ζωή της δεν ήταν μόνο πασαρέλα και διάβασμα.

Η 22χρονη κοπέλα ήταν και έντονα πολιτικοποιημένη. Η κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα της, την Βενεζουέλα, δεν την άφηνε ασυγκίνητη. Μαζί με άλλους ανθρώπους θέλησε να διαδηλώσει κατά της κυβέρνησης ζητώντας ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον, όμως αυτή ήταν και η τελευταία προσπάθεια αντίσταση που έκανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Carmona πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια της πολιτικής αυτής διαμαρτυρίας όταν ένας άγνωστος άνοιξε πυρ κατά των διαδηλωτών με αποτέλεσμα μια σφαίρα να την βρει στο κεφάλι.

Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά τελικά κατέληξε. Να σημειώσουμε ότι άλλοι πέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων ενώ ο θάνατος της Carmona έρχεται μόλις ένα μήνα μετά την δολοφονία της Miss Βενεζουέλα και του συζύγου της.