H γυναίκα που έχει εμμονή με τη Barbie και κάνει υπνωτισμό για να γίνει... χαζή!

Γωγώ Φούντα
H γυναίκα που έχει εμμονή με τη Barbie και κάνει υπνωτισμό για να γίνει... χαζή!

Λες και δεν είναι ήδη αρκετά

Η αλήθεια είναι ότι καθημερινά ακούμε πάρα πολλά κουλά και απίστευτα πράγματα, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που να αμφιβάλουμε για τη γνησιότητα της εκάστοτε πληροφορίας. Βέβαια, τις περισσότερες φορές, και επειδή ο κόσμος γενικότερα δεν είναι και πολύ στα καλά του, όλα αυτά τα τέρατα που ακούμε, τυγχάνει να είναι αλήθεια!

Ωστόσο, όσο καλά προπονημένοι κι αν είμαστε στο άκουσμα της εκάστοτε μπούρδας, υπάρχει και μία είδηση την οποία διαβάσαμε και, παρόλο που είναι αληθινή, αρνούμαστε να πιστέψουμε! Μία Καλιφορνέζα λοιπόν, η Blondie Bennett, ναι ξανθιά, χυμώδης και σέξι σαν κάθε Καλιφορνέζα που σέβεται τον εαυτό της, αποφάσισε να γίνει ένα με το ίνδαλμά της, την Barbie, και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να της μοιάσει!

Θα μας πείτε τώρα, εντάξει κι άλλες τρελές έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις για να γίνουν... κουκλίτσες, αλλά η Blondie το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Εκτός βέβαια από τις αυξητικές στήθους και διάφορα μερεμέτια που έχει κάνει στο πρόσωπό της, είναι αποφασισμένη να μοιάσει και... νοητικά στο ίνδαλμά της, δηλαδή να γίνει εντελώς... άμυαλη!

«Δεν μου αρέσει να είμαι... άνθρωπος», λέει, «το φυσικό είναι βαρετό και θα ήθελα πολύ να είμαι εντελώς πλαστική», ολοκληρώνει η Blondie η οποία παρακολουθεί ειδικές συνεδρίες που περιλαμβάνουν... ύπνωση, για να γίνει όσο το δυνατόν πιο κενή και χαζή γίνεται! Έχω κάνει 20 συνεδρίες και ήδη αισθάνομαι μονίμως μπερδεμένη, αποκαλύπτει με περηφάνεια!

Τώρα για να λέμε και την αλήθεια, πιστεύουμε ότι δε χρειαζόταν καμία συνεδρία γιατί φαίνεται ότι και χωρίς καμία βοήθεια τα πάει πολύ καλά στο θέμα της βλακείας!

Διαβάστε ακόμη:

Το παράξενο λάθος που αναστάτωσε ολόκληρο το twitter!

Η μαμά με αφήνει να «φύγω»: Το συγκλονιστικό μήνυμα 11χρονου που πεθαίνει από καρκίνο

Από μοντέλο, πριγκίπισσα! Μια ιστορία σαν παραμύθι