Πάμε για shopping; Οδηγός επιβίωσης όταν το αγόρι σου σε θέλει στα μαγαζιά μαζί του

Πάμε για shopping; Οδηγός επιβίωσης όταν το αγόρι σου σε θέλει στα μαγαζιά μαζί του

Πού να πάτε, τί να προτείνεις, τί δεν πρέπει να κάνεις!

Δεν είναι πολλές οι φορές που το αγόρι σου θα σου ζητήσει να πας μαζί του στα μαγαζιά για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα του. Την πρώτη φορά που θα στο πει, κάπου εκεί όταν η σχέση σας αρχίζει και σοβαρεύει, πρέπει να είσαι έτοιμη για το σημαντικό ραντεβού στο εμπορικό κέντρο! Αν θες η συνάντηση να κινηθεί ομαλά και να απολαύσετε και οι δύο την εμπειρία πρέπει να έχεις στρατηγική:

1. Να σέβεσαι το προσωπικό του γούστο
Ακόμα και οι άντρες που ισχυρίζονται πως δεν ξέρουν τίποτα από μόδα και δεν τους νοιάζει τι θα φορέσουν, θα νιώσουν προσβεβλημένοι αν τους πεις πως όλα τους τα ρούχα είναι χάλια. Ζήτησέ του να σου δείξει εκείνος το αγαπημένο του στιλ. Προσπάθησε να καταλάβεις τι του αρέσει. Τα χρώματα, τα σχέδια, το στιλ. Απέφυγε σε κάθε περίπτωση την απάντηση: "Μμμ, δεν ξέρω τί να σου πω. Εσένα σου αρέσει;" Αν δεν έχεις άποψη (με ευγένεια πάντα) δεν θα σε ξαναπάρει μαζί του.

2. Κάνε μια λίστα πριν πάτε στα μαγαζιά
Κοίταξε την ντουλάπα του πριν πάτε για shopping. Χωρίς μια συγκεκριμένη λίστα το αγόρι σου θα καταλήξει να αγοράσει πάλι τα ίδια. Άρα τσάμπα ο κόπος που πήγες μαζί του. Σκέψου τι χρειάζεται και πρότεινέ του. Βοήθησέ τον να πάρει κάτι που χωρίς εσένα δεν θα το αγόραζε ποτέ. Δεν θα σε ξεχάσει ποτέ.

3. Περιόρισε τα μαγαζιά που θα πάτε
Αν ο φίλος σου δεν απολαμβάνει το shopping (γεγονός σχεδόν σίγουρο) το να τον παρασύρεις σε δεκάδες καταστήματα δεν θα βοηθήσει πουθενά. Διάλεξε ένα δύο καταστήματα που έχουν ρούχα με το στιλ του. Αν τον βοηθήσεις να βρει αυτά που θέλει σε σύντομο χρόνο θα είσαι για πάντα δίπλα του!


4. Μην ψωνίσεις για τον εαυτό σου
Σε όλους αρέσει η προσοχή. Θα είναι σημαντικό για εκείνον αν δεν τον φέρεις σε δεύτερη μοίρα, αφήνοντας τον μόνο του, ενώ εσύ χαζεύεις στο γυναικείο τμήμα το καταστήματος. Μεγάλο ατόπημα.


5. Μην τσακωθείς
Θες να αγοράσει κάτι γιατί πιστεύεις ότι του ταιριάζει πολύ και τον πιέζεις. Όσο, όμως, εσύ τον πιέζεις τόσο εκείνος θα αρνείται. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και μην τσακωθείς. Πές την άποψή σου και μείνε εκεί.

6. Μην περιμένεις ολική μεταμόρφωση
Ακόμα και να θες να αλλάξει εντελώς τον τρόπο που ντύνεται, δεν θα το καταφέρεις με μία βόλτα στα μαγαζιά. Μην το δεις σαν ολική μεταμόρφωση, αλλά σαν σταδιακή αλλαγή στο στιλ του. Πείσε τον για ένα διαφορετικό στιλ λέγοντας: "Το λατρεύω αυτό πάνω σου". Εξήγησέ του ότι το ύφασμα είναι μαλακό, τα κουμπιά πιο ψαγμένα και ότι του κάνει ωραίο σώμα! Αποκλείεται να μην σε ακούσει!

Διαβάστε ακόμη:

Έχεις μυωπία; 11 μυστικά ομορφιάς για να δείχνεις εκπληκτικά σέξι πίσω απο τα γυαλιά σου!