Θες να δεις ποιος σε έκανε unfriend στο facebook; Τώρα μπορείς!

Θες να δεις ποιος σε έκανε unfriend στο facebook; Τώρα μπορείς!

Αχ, τι έχουν να δουν τα ματάκια μας...

Μέχρι πριν λίγη ώρα είχες 1200 Facebook friends και ξαφνικά μετά από ένα "σημαίνον" status update μετράς 1150; Πολύ θα ήθελες να δεις ποιοι σε διέγραψαν,ε; Πού να ψάχνεις όμως όλη τη λίστα μέσα σε τόσα άτομα.

Κι όμως. Είτε έχεις λίγους φίλους είτε χιλιάδες, αν κάποιος κάνει το λάθος να σε σβήσει θα το μάθεις αμέσως. Το ίδιο ισχύει αν θες να δεις ποιον κακοκάρδισες ή αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις ποιοι σε βαρέθηκαν.

Ήρθε ένα νέο browser extension ονόματι Unfriend Notify, που σε βοηθά να κρατάς επαφή και να ενημερώνεσαι στη λίστα φίλων, για το ποιοι δεν ενδιαφέρονται πια να βλέπουν τι κάνεις. Μπορείς να κατεβάσεις την εν λόγω εφαρμογή / extension τόσο για τον Chrome όσο και για το Firefox και κατόπιν θα σου εμφανιστεί ένα tab στο Facebook που θα γράφει "lost friends." Με το "lost," φυσικά εννοεί αυτούς που σε διέγραψαν.

1fb

Το Unfriend Notify στους περισσότερους σίγουρα θα φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο. Εμείς μια φορά σας προτείνουμε να μην ασχοληθείτε καν με το ποιος αποφάσισε να σας "στείλει" από το προφίλ του. Δε σας θέλει μία; Δεν σας νοιάζει δέκα!

*Αν παρόλα αυτά το θέλετε τόσο πολύ μπείτε εδώ

Διαβάστε ακόμη:

Έρευνα που θα συζητηθεί: Ποιο είναι το ιδανικό γυναικείο σώμα, σύμφωνα με τους άντρες;

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Τελικά είναι ζόρικο να είσαι γυναίκα