Eίστε έτοιμοι να δείτε πώς θα ήταν αυτή η κοπέλα χωρίς photoshop; (video)

Γωγώ Φούντα
Eίστε έτοιμοι να δείτε πώς θα ήταν αυτή η κοπέλα χωρίς photoshop; (video)

Όταν το photoshop αγγίζει άλλα επίπεδα και προκαλεί σοκ και... δέος!

Κακά τα ψέματα, πλέον η τέχνη του photoshop έχει φτάσει σε τόσο υψηλά στάνταρς, που πραγματικά, κάθε φορά που βλέπουμε μία πανέμορφη διάσημη κυρία, ή κάτι που ξεφεύγει από τα δεδομένα της καθημερινότητας και του λογικού, σύμφωνα πάντα με την πλειοψηφία, να βροντοφωνάζουμε ότι αυτό σίγουρα δεν είναι αληθινό και είναι... photoshop!

Και ξέρετε κάτι; Τα πράγματα είναι έτσι, ή σχεδόν έτσι τελοσπάντων! Με λίγα λόγια, καμία γυναίκα δεν είναι αψεγάδιαστη από τη φύση της, τους άντρες δεν τους αναφέρουμε γιατί πολύ απλά ποτέ δεν τους ενδιέφερε η τελειότητα, και καμία μα καμία φυσιολογική κοπέλα, δεν είναι τόσο όμορφη όσο ένα supermodel, ή τελοσπάντων όσο όμορφη θα ήταν με photoshop!

Μη μας λιθοβολήσετε, αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι το photoshop έχει αποδειχθεί πραγματικά σωτήριο σε πάρα πολλές περιπτώσεις, και σε απάντηση όλων αυτών που το κατακρίνουν και πρεσβεύουν τη φυσικότητα και την ατέλεια, την οποία στηρίζουμε κι εμείς βέβαια, ήρθε ένα απίστευτο video από το site CollegeHumor, το οποίο δείχνει την μαγεία του photoshop και τα δαιμόνια μυαλά των ειδικών, με έναν τόσο αστείο και απρόσμενο τρόπο που πραγματικά θα σας αιφνιδιάσει!

Πώς θα ήταν η κοπέλα της εικόνας χωρίς photoshop; Δείτε το video μέχρι το τέλος και το αποτέλεσμα θα σας κάνει να γελάσετε με την ψυχή σας!

Διαβάστε ακόμη:

Σίγουρα το χειρότερο ρετούς που έχεις δει: Έσβησαν μέχρι και...

Νέο hype: Διαμάντια από ανθρώπινη στάχτη!