Εκείνη ανέβαζε φωτογραφίες που προμήνυαν ότι θα αυτοκτονήσει και της έκαναν like

Εκείνη ανέβαζε φωτογραφίες που προμήνυαν ότι θα αυτοκτονήσει και της έκαναν like

Κανείς δεν σκέφθηκε ότι πρέπει να την βοηθήσει;

Η "jojostai1012" από τη Σαγκάη, πριν αυτοκτονήσει έγραψε στον πρώην φίλο της "Θα σε...κρεμάω μέρα και νύχτα, αφού θα πεθάνω". Στο λογαριασμό της στο Instagram η νεαρή κοπέλα ανέβαζε φωτογραφίες ιδιαίτερα ανησυχητικές κι όμως οι φίλοι της επέλεγαν να κάνουν like και όχι να προβληματιστούν μιας και φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Και πως δηλαδή μπορεί να περάσει απαρατήρητη μια φωτογραφία στην οποία έκαιγε τα προσωπικά της αντικείμενα ή να κρέμονται τα πόδια της έξω από το παράθυρο; Δεν είναι ξεκάθαρο το τι ακριβώς ακολούθησε μέχρι η νεαρή κοπέλα να πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει.

Πάντως όπως δείχνουν όλα, πριν από 2 εβδομάδες η νεαρή κοπέλα χώρισε από τον αγαπημένο της. Μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ανεβάζοντας μια φωτογραφία του έγραψε "δεν περίμενα ποτέ ότι θα πρόδιδες αλλά σε αγαπώ ακόμα".

"Η ζωή μου" 'έγραφε "είναι τόσο δυστυχισμένη αυτές τις ημέρες. Δεν να ξεχάσω τα πάντα, να ελέγξω και πάλι τη διάθεσή μου και όχι να κλαίω ασταμάτητα κάθε βράδυ αλλά δεν μπορώ. Όλα αυτό είναι τόσο άδικο για μένα αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα".

Η νεαρή κοπέλα έβαλε τέλος στη ζωή της και αντί να την βοηθήσουν οι φίλοι της, τις έκαναν Like. Τραγικό...