Πώς θα ήταν οι εφιάλτες σας αν τους κάνατε εικόνες;

Γωγώ Φούντα
Πώς θα ήταν οι εφιάλτες σας αν τους κάνατε εικόνες;

Ο Nicolas Bruno το έκανε και το αποτέλεσμα θα σας... στοιχειώσει!

Αν σας ρωτούσαμε ποια θεωρείτε την μεγαλύτερη απόλαυση στη ζωή, ποια θα επιλέγατε; Για να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση πάντως, σας ενημερώνουμε ότι ίσως η μεγαλύτερη μερίδα του πληθυσμού να επέλεγε τον ύπνο, με το φαγητό και τo sex να ακολουθούν με μικρή διαφορά.

Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, το να μην μπορείς να χαρείς και να... αισθανθείς μία τόσο σημαντική απόλαυση, για πολλούς θα ήταν κατάρα, για άλλους βάσανο και για τον... Nicolas Bruno ευκαιρία για δημιουργία!

Ο 19χρονος και πολύ ταλαντούχος φωτογράφος, ο οποίος πάσχει από παράλυση ύπνου, μία κατάσταση που τον αναγκάζει να ξυπνάει στην μέση της νύχτας χωρίς να μπορεί να κουνηθεί, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ομολογουμένως δυσάρεστη αυτή πάθηση, για να φτιάξει κάτι όχι μόνο ευχάριστο αλλά και αριστουργηματικό!

Αποτύπωσε λοιπόν, όλους αυτούς τους εφιάλτες που βλέπει την ώρα που βιώνει την κατάσταση αυτή, μία κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου όπως περιγράφεται πιο απλά, και το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικές, άκρως σουρεαλιστικές και πραγματικά τρομακτικές και σκοτεινές φωτογραφίες!

Δείτε την εντυπωσιακή gallery...

Διαβάστε ακόμη:

Ανακάλυψε τη θεά που κρύβεις μέσα σου με τέσσερα απλά βήματα

Κορίτσια ήρθε η ώρα της αλήθειας: 17 προβλήματα με ρούχα που όλες αντιμετωπίζουμε (video)