Η γυναίκα αυτή δέχτηκε παρατήρηση από το γυμναστήριό της, αλλά σίγουρα δε θα βρείτε γιατί!

Γωγώ Φούντα
Η γυναίκα αυτή δέχτηκε παρατήρηση από το γυμναστήριό της, αλλά σίγουρα δε θα βρείτε γιατί!

Από τις πιο κουλές ειδήσεις που ακούσαμε τελευταία!

Ας είμαστε ειλικρινείς: Το να πάρεις απόφαση να ξεκινήσεις γυμναστήριο, είναι δύσκολο και σκληρό, αλλά η περηφάνεια και η χαρά που νιώθει ο καθένας μας όταν αρχίσει να βλέπει τη διαφορά στο σώμα δεν περιγράφεται! Και η αλήθεια είναι, ότι στο γυμναστήριο πιθανόν να μας ενοχλήσουν αρκετά πράγματα κάποια στιγμή, αλλά τους πελάτες του Planet Fitness τους ενόχλησε κάτι το οποίο ειλικρινά μας φαίνεται κομματάκι αδιανόητο!

Η Tiffany Austin λοιπόν, αποφάσισε να γραφτεί στο διάσημο γυμναστήριο της California, έπειτα από ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα, προκειμένου να επανέλθει στην παλιά της φόρμα! Ωστόσο, ήδη από την πρώτη μέρα αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα, με αποτέλεσμα να δεχτεί την παρατήρηση του υπευθύνου!

Ενώ λοιπόν έκανε ζέσταμα πάνω στο διάδρομο, την πλησίασε και της είπε ότι οι πελάτες έκαναν παράπονα ότι το γυμνασμένο της σώμα τους κομπλάρει και πως καλό θα ήταν να βγάλει το κοντό ροζ μπλουζάκι της και να βάλει ένα πιο μακρύ! Εκείνη παρόλο που ξαφνιάστηκε, υπάκουσε, μιας και η πολιτική του γυμναστηρίου γενικότερα είναι να κάνει τους πελάτες να αισθάνονται άνετα!

Τα λόγια είναι περιττά! Πάντως αν εφαρμοζόταν αυτό σε γυμναστήριο της Ελλάδας, πολύ πιθανό να υπήρχαν πορείες διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα!

Διαβάστε ακόμη:

To κορίτσι αυτό έχασε 55 ολόκληρα κιλά! Σίγουρα όμως δεν μαντεύετε το λόγο

Δείτε ένα κοριτσάκι να μεγαλώνει μέσα σε μια οικογένεια ναρκομανών