Θέλεις να στείλεις σέξι φωτό στον καλό σου;Αυτή η διαφήμιση θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς

Γωγώ Φούντα
Θέλεις να στείλεις σέξι φωτό στον καλό σου;Αυτή η διαφήμιση θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς

Δες παρακάτω και μάλλον αλλάξεις γνώμη!

Η αλήθεια είναι ότι η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει φέρει τα πάνω κάτω ακόμη και στον έρωτα! Και πώς θα γινόταν άλλωστε διαφορετικά, εφόσον οι υπολογιστές και τα κινητά τελευταίας τεχνολογίας, έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας!

Μία χρήση των κινητών που ίσως να μην είχαμε ποτέ φανταστεί, είναι αυτή ως μέσο για φλερτ και δεν εννοούμε με την κλασική πατροπαράδοτη μέθοδο του γραπτού μηνύματος! Τα τελευταία χρόνια λοιπόν, το... sexting αλλά και η αποστολή αισθησιακών, και όχι μόνο φωτό, μέσω κινητών είναι φαινόμενο συνηθισμένο και μάλιστα τεράστια μερίδα των νέων ανθρώπων, δηλώνουν φαν!

Όλο και περισσότερες κοπέλες λοιπόν, βγάζουν τη σέξι τους φωτογραφία και την στέλνουν στον καλό τους προφανώς ως μία πρόγευση για το τι θα επακολουθήσει αργότερα! Δεν ξέρουμε αν εσείς ανήκετε στην κατηγορία των θαυμαστών, αλλά σίγουρα η βραζιλιάνικη διαφημιστική εταιρεία Propeg η οποία δημιούργησε ένα πανέξυπνο διαφημιστικό σποτ σχετικά με τις φωτογραφίες αυτές και τον κίνδυνο που εμπεριέχουν, σίγουρα όχι!

Τι συμβαίνει λοιπόν όταν μία γυμνή κοπέλα στέκεται μπροστά στον καθρέφτη και βγάζει φωτογραφία για να τη στείλει στον αγαπημένο της; Δείτε προσεκτικά φωτογραφία και την επόμενη φορά που θα θελήσετε να κάνετε κάτι παρόμοιο, ξανασκεφτείτε το!

1

Διαβάστε ακόμη:

O Brooklyn Beckham έκανε το ντεμπούτο του ως μοντέλο: Δείτε τις πρώτες 4 απίστευτες φωτό

Γιατί η Μαρία Μπακοδήμου αρνήθηκε τη συμμετοχή της στην επιτροπή του Just the two of us;