Think Quarterly: Η Google για λίγους

Think Quarterly: Η Google για λίγους

Ένα ενημερωτικό project που σε ρουφάει στις ηλεκτρονικές του σελίδες.

Το καινούριο πρότζεκτ της google λέγεται Think Quarterly και είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει τελευταία στο διαδίκτυο. Δεν μπορούμε να το ονομάσουμε περιοδικό, ούτε δημοσίευση, αλλά ούτε και βιβλίο.

Είναι όμως on-line, έχει εξαιρετική αισθητική (επιμελημένο και σχεδιασμένο από το δημιουργικό πρακτορείο The Church of London), οι 68 σελίδες του προβάλλονται με μια πλούσια εφαρμογή του Flash και περιλαμβάνει καταπληκτικά άρθρα με ιδιαίτερο περιεχόμενο και μοναδικές συνεντεύξεις.

Όπως ισχυρίζεται, στόχος του είναι να παράσχει ένα χώρο για να πάρει κανείς μια ανάσα σ' έναν πολυάσχολο κόσμο. Σαφώς η ταχύτητα είναι που έχει σημασία τη σήμερον ημέρα και αυτή είναι που διαφοροποιεί τις παροχές της google από τις αντίστοιχες υπηρεσίες.

Ωστόσο, σ' ένα κόσμο ταχύτατων αλλαγών, το Think Quarterly είναι ένας τόπος για ένα time out και σκέψη όσον αφορά στο τι συμβαίνει γύρω μας και γιατί έχει σημασία. Δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει, αν θα έχει συγκεκριμένη συχνότητα ή πως ακριβώς να το αποκαλέσουμε, ξέρουμε όμως πως δεν θα είναι έντυπο. Διαβάστε το!