Ανακαλύψαμε το μοναδικό εστιατόριο στον πλανήτη που δε χρειάζεται να αφήσεις... tips!

Γωγώ Φούντα
Ανακαλύψαμε το μοναδικό εστιατόριο στον πλανήτη που δε χρειάζεται να αφήσεις... tips!

Και το λόγο σίγουρα δεν τον φαντάζεστε

Οι κανόνες καλής συμπεριφοράς, ή αν προτιμάτε savoir vivre, απαιτούν κάθε φορά που επισκεπτόμαστε κάποιο εστιατόριο, να αφήνουμε το 20% του λογαριασμού tips για το σερβιτόρο. Αν μας ρωτάτε βέβαια, το συγκεκριμένο δεν είναι μόνο μέρος του savoir vivre, αλλά γενικότερα στοιχείο απλής και φυσιολογικής συμπεριφοράς, ειδικά τους δύσκολους καιρούς τους οποίους διανύουμε!

Κι όμως, βρήκαμε ένα μέρος στο οποίο δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αφήσετε tips, χωρίς μάλιστα να κινδυνεύετε να σας... κακοχαρακτηρίσουν! Ο λόγος; Πολύ απλά η «τιμή» του κάθε πελάτη είναι περίπου... 1,235 λίρες!

Πρόκειται για το πιο ακριβό εστιατόριο στον πλανήτη, του Hard Rock Hotel, στην Playa d'en Bossa το οποίο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στις 18 Μαίου. Οι υπεύθυνοι, χαρακτηρίζουν το νέο τους εγχείρημα, ως ένα ταξίδι αισθήσεων και μία εντελώς απροσδόκητη και ολική εμπειρία!

«Τα πιάτα μας είναι ικανά να προκαλέσουν έκρηξη συναισθημάτων στους πελάτες, ενώ θα τους ταξιδέψουμε σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, ακόμη και στο Βόρειο Πόλο με κρύες και πρωτότυπες γεύσεις», είπε ο εκπρόσωπος του εστιατορίου.

Δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε ποτέ να επισκεφτούμε ένα μέρος σαν αυτό, αλλά αξίζει και μόνο να δούμε τις υπέροχες εικόνες!

Διαβάστε ακόμη:

Της έκοψε το δάχτυλο ενώ τσακώνονταν για το τί ώρα θα φάνε

«Eίμαι η απόδειξη ότι δε χρειάζεται να γίνεις... φάλαινα όταν είσαι έγκυος»!