Αγόρια εκεί έξω:Η Adele Theron είναι γυναίκα υπό εξαφάνιση και σας εξηγούμε τους λόγους

Γωγώ Φούντα
Αγόρια εκεί έξω:Η Adele Theron είναι γυναίκα υπό εξαφάνιση και σας εξηγούμε τους λόγους

Όσοι πιστοί... προσέλθετε

Η 36χρονη Adele Theron ήταν μία γυναίκα 36 ετών, δυναμική, με πολύ καλή δουλειά και φουλ ερωτευμένη με το σύζυγό της Bruce. Ωστόσο, φαίνεται πως η γαμήλια ευτυχία τους δεν κράτησε και πάρα πολύ, καθώς μόλις 5 χρόνια μετά το γάμο τους, εκείνη ανακάλυψε κάτι που... έμελλε να είναι και μοιραίο!

Ο Bruce λοιπόν, 40 ετών αποδείχθηκε λίγο πιο... μπερμπάντης από το κανονικό, και κατά τη διάρκεια του γάμου τους, κρατούσε μία λίστα, με τα ονόματα των γυναικών με τις οποίες είχε απατήσει την Adele! Δυστυχώς για εκείνον, η λίστα αυτή έπεσε στα χέρια της καλής του, η οποία με έκπληξη διαπίστωσε, ότι όχι μόνο την είχε απατήσει με... 18 γυναίκες, αλλά οι 6 από αυτές ήταν και φίλες της!

Ωστόσο, αυτό που την κάνει την ιδανική γυναίκα, για όλους τους άντρες, και φυσικά την πιο χαζή και αγαθιάρα για όλες τις γυναίκες, είναι το γεγονός, ότι η Adele, όχι μόνο συγχώρησε τις φίλες της, με τις οποίες διατηρεί ακόμα και σήμερα σχέσεις, αλλά και τον... ατακτούλη Bruce με τον οποίο είναι φίλοι, παρά το γεγονός ότι πήραν διαζύγιο!

Η ίδια υποστήριξε ότι μόνο αν τους συγχωρούσε θα μπορούσε να προχωρήσει τη ζωή της και να είναι ευτυχισμένη, κάτι το οποίο ακούγεται πολύ δυναμικό και μεγαλόψυχο! Άραγε υπάρχουν κι άλλες γυναίκες που θα έκαναν το ίδιο ή η Adele είναι είδος υπό εξαφάνιση;

Διαβάστε ακόμη:

Οι φυλές των like στο Facebook! Μόνο εμείς ξέρουμε τί σημαίνει κάθε «Mου αρέσει»

Ανακαλύψαμε το μοναδικό εστιατόριο στον πλανήτη που δε χρειάζεται να αφήσεις... tips!