Συγκλόνισε τον κόσμο όταν έκοψε το πέος του συζύγου της. 21χρόνια μετά μιλά για τη ζωή της

Συγκλόνισε τον κόσμο όταν έκοψε το πέος του συζύγου της. 21χρόνια μετά μιλά για τη ζωή της

Δείτε πως είναι σήμερα η Lorena Bobbitt

Ήταν το 1993 όταν η είδηση ότι μια γυναίκα έκοψε το πέος του συζύγου της και το πέταξε έξω από το παράθυρο του σπιτιού τους, έκανε τον γύρο του κόσμου. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο εκείνος επέστρεψε μεθυσμένος και προσπάθησε να βιάσει τη σύζυγό του. Εκείνη, η Lorena Bobbitt, μην αντέχοντας άλλο την ενδοοικογενειακή βία πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και την ώρα που κοιμόταν έκοψε το πέος τους. Αμέσως έφυγε από το σπίτι, ενημέρωσε τις αρχές και μετά τη ιστορία είναι γνωστή.

Όλοι γνωρίζαμε πως ο πρώην σύζυγός της John Wayne Bobbitt μετά την επιτυχημένη επέμβαση όπου οι γιατροί κατάφεραν να κολλήσουν το πέος του, ασχολήθηκε με ταινίες πορνό έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πόσο εύκολο όμως ήταν για την Lorena Bobbitt να ξαναφτιάξει τη ζωή της; Να την εμπιστευθεί ένας άνδρας ξανά; Όπως είπε η ίδια μιλώντας μετά από 21χρόνια- από το τραγικό συμβάν- δεν ήταν και τόσο δύσκολο.

Πια η Lorenna ζει στη Βιρτζίνια έχει μακροχρόνια σχέση και ένα κοριτσάκι 8 ετών. Ασχολείται με τη zumba και συγκεντρώνει χρήματα για τις κακοποιημένες γυναίκες.
Χαρακτηριστικά είπε στο NBC "Είτε το πιστεύετε είτε όχι, είχα αρκετούς άνδρες που ήθελαν να βγουν μαζί μου". Όσο για τον ευνουχισμό του πρώην συζύγου της δήλωσε "Αυτό έγινε, αλλά όχι επίτηδες. Είναι λυπηρό γιατί η ενδοοικογενειακή βία μας οδήγησε σε τέτοια πράγματα".
Η Lorena χώρισε με τον John το 1995, τώρα χρησιμοποιεί το πατρικό της όνομα Gallo αλλά μερικές φορές χρησιμοποιεί και το Bobbit κυρίως όταν κάνει φιλανθρωπικό έργο γιατί με αυτό την αναγνωρίζουν αμέσως. "Χρησιμοποιώ αυτό το όνομα για να βοηθήσω άλλες γυναίκες".