Βοηθήστε μας να βρούμε τον α-tag-άριστο τύπο από το Facebook!

Βοηθήστε μας να βρούμε τον α-tag-άριστο τύπο από το Facebook!

Την ανεβάζετε, που την ανεβάζετε τη φωτογραφία, κάντε ένα tag!

Χαζεύεις τις φωτογραφίες ενός πρώην, μιας φίλης που πια δεν μιλάτε και γενικότερα ενός ατόμου με τον οποίο δεν έχεις και πολύ άνεση μαζί του. Η περιέργεια, όμως είναι περιέργεια και αφού εκείνοι ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους γιατί να μη τις κοιτάξεις σε ένα διάλλειμα από την δουλειά;

Κοιτάς, κοιτάς και ξαφνικά αντικρίζεις ένα τύπο με ένα μαύρο μπλουζάκι. Βλέπεις μόνο το προφίλ του και αυτό είναι αρκετό για να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Κάθεσαι και κοιτάς τη φωτογραφία άλλη μια φορά και έχεις ήδη εντοπίσει αυτό το κάτι που σου κάνει κλικ.

Είναι στην ουσία σαν εκείνες τις φορές που έπαιρνες το τραίνο για να πας στο φροντιστήριο και ξαφνικά απέναντί σου καθόταν ένας κούκλος που δεν μπορούσες να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του.

Τότε τουλάχιστον, είχες την δυνατότητα λίγο να τον παίξεις με το βλέμμα σου. Ενώ τώρα κοιτάς μια φωτογραφία στο facebook. Τότε είχες τη δυνατότητα να του πιάσεις κάπως την κουβέντα, να σου πέσει η τσάντα σου, ένα στυλό, να ακουμπήσεις πάνω του μιας και το τραίνο σε κουνούσε αριστερά- δεξιά και είχες λίγο χρόνο στη διάθεσή σου, μπας και έπιανες την κουβέντα, μπας και έπαιρνες το τηλέφωνό του.

Τώρα κοιτάς μια φωτογραφία που όποιος την ανέβασε ξέχασε να κάνει το πιο σημαντικό από όλα. Να κάνει tag το όνομά του. Άντε να πέσεις πάνω του τάχα μου τυχαία, άντε να μάθεις το όνομά του. Αρχίζεις, λοιπόν, και ψάχνεις τους αμέτρητους φίλους του ανθρώπου που ανέβασε την συγκεκριμένη φωτογραφία αλλά μάταια.

Πλέον κάνεις σενάρια με το μυαλό σου περί σύμπαντος- συνομωσίας και άλλα τέτοια τύπου «ό, τι είναι γραφτό να γίνει, θα γίνει». Για αυτό σας λέω «γραφτό» ή καλύτερα «γράψε το» βρε άνθρωπε το όνομά του να ξέρουμε τι μας γίνεται!

Α! Και τώρα που το σκέφτομαι, αν η κοπέλα δίπλα του ήταν η σύντροφός του; Μπα κι αυτή χωρίς tag σας λέω.

Tag, tag και ξανά tag! Και μην μου πείτε ότι καμία σας δεν έχει κάνει το ίδιο γιατί «Σούζυ ψάχνεις! Και ψεύδεσαι και ψάχνεις». Διαφωνείτε;