Αποκάλυψη: Εσείς ξέρετε γιατί οι άντρες δεν παραγγέλνουν κρασί στα μαγαζιά;

Γωγώ Φούντα
Αποκάλυψη: Εσείς ξέρετε γιατί οι άντρες δεν παραγγέλνουν κρασί στα μαγαζιά;

Μία νέα έρευνα κάνει... άβολες αποκαλύψεις!

Μπορεί το να είσαι γυναίκα να μην είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά το να είσαι άντρας, μάλλον είναι κομματάκι δυσκολότερο, αν λάβουμε υπόψη μας και τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη στη Βρετανία.

Η έρευνα αυτή λοιπόν, αποκάλυψε ένα καλά κρυμμένο αντρικό μυστικό, που έχει να κάνει με το ποτό που παραγγέλνουν όταν βρίσκονται έξω και με αυτό όταν είναι στο σπίτι ή έστω σε κάποια επίσκεψη!

Αγαπητέ άντρα εκεί έξω, μόλις αντιληφθήκαμε το δράμα το οποίο βιώνεις, και έχει να κάνει με την τεράστια αγάπη σου για το κρασί! Και τότε αγαπητέ μου γιατί δεν το παραγγέλνεις και έξω; Γιατί πολύ απλά, και σύμφωνα πάντα με το αποτέλεσμα της έρευνας, η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών, ντρέπεται και για τη φύση του ποτού, και για το ποτήρι στο οποίο σερβίρεται, καθότι είναι κοινώς αποδεκτό, ότι είναι πιο... γυναικείο και κομψό!

Παρά το γεγονός ωστόσο ότι ο αθώος και γευστικός οίνος, δεν προτιμάται σε εξωτερικούς χώρους, είναι η πρώτη επιλογή για χαλάρωση στο σπίτι ή φυσικά για να περιποιηθούν κάποιο καλεσμένο!

Εμείς έχουμε να πούμε, ότι θα πρέπει τα αγαπητά μας αγόρια λίγο να χαλαρώσουν, και να βροντοφωνάξουν επιτέλους ότι αγαπούν το κρασάκι με το κολωνάτο το ποτηράκι! Και τελοσπάντων τα ράσα δεν κάνουν τον παπά!

Διαβάστε ακόμη:

Είστε όμορφες; Κάντε το τεστ με το δάχτυλο που έχει πάρει φωτιά στα social media

Θα ζούσατε με χρονοκαθυστέρηση; Ένα «σατανικό» πείραμα που θα σας ενθουσιάσει (video)