Δεν είναι όλα τα μαγιό για όλες! Βρείτε το ιδανικό για εσάς, με τα παρακάτω σχεδιαγράμματα

Γωγώ Φούντα
Δεν είναι όλα τα μαγιό για όλες! Βρείτε το ιδανικό για εσάς, με τα παρακάτω σχεδιαγράμματα

Ένας απλός και εύκολος τρόπος, για να δείχνετε θεά στην παραλία!

Λοιπόν κορίτσια, ο Μάιος μπήκε για τα καλά, κάτι που σημαίνει ότι η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου είναι εδώ! Οι λίγο πιο θαρραλέες, ίσως έχουν ήδη ξεκινήσει τις βουτιές και τις ηλιοθεραπείες, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα και οι πιο... κρυουλιάρες, ήρθε η ώρα να το πάρετε απόφαση και να κάνετε τα κουμάντα σας!

Όταν φυσικά εννοούμε κουμάντα, αναφερόμαστε στο οτιδήποτε μπορεί να σας δώσει αυτοπεποίθηση και σιγουριά φορώντας το μαγιό σας! Άλλες μπορεί να προσέχουν τη διατροφή, άλλες να κάνουν γυμναστική, και άλλες να αλωνίζουν στα μαγαζιά προκειμένου να βρουν το ιδανικό για εκείνες μαγιό!

Λυπούμαστε αν θα σας απογοητεύσουμε, αλλά ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε, ότι δεν είναι όλα τα μαγιό για όλες, και πως δεν αρκεί αν έχετε παραπανίσια κιλά να φορέσετε ένα ολόσωμο και όλα καλά! Ακόμα χειρότερα δε, αν έχετε, για να το πούμε ευγενικά, πιο γεμάτα οπίσθια, και επιμένετε να φοράτε brazil μαγιό, με τη δικαιολογία ότι αν δεν τα φορέσετε τώρα, πότε θα το κάνετε!

Επειδή λοιπόν εμείς, θέλουμε να είστε θεά στην παραλία, και να σφύζετε από σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ήρθε η ώρα να δείτε τα παρακάτω σχεδιαγράμματα, τα οποία σας δείχνουν επακριβώς ποιο στιλ μαγιό ταιριάζει στις αναλογίες σας, με... μαθηματική θα λέγαμε ακρίβεια!

Διαβάστε ακόμη:

Σοκαριστικό: Η διάσημη τενίστρια Elena Baltacha πέθανε σε ηλικία 30 ετών

Μην πέφτεις! 16 τρόποι να ανεβάσεις τη διάθεση σου