Πώς να μαντέψετε την ηλικία μιας γυναίκας κοιτώντας την στα μάτια

Πώς να μαντέψετε την ηλικία μιας γυναίκας κοιτώντας την στα μάτια

Υπάρχει καλή εξήγηση...

Διανύει τη δεκαετία των 20 αν: Παρόλη τη φρεσκάδα της επιδερμίδας λίγο μετά τα είκοσι τα πρώτα σημάδια από την επίδραση του ήλιου είναι ορατά στην περιοχή των ματιών με ίχνη αφυδάτωσης, μαύρους κύκλους και λεπτές γραμμές. Σε αυτή την ηλικία που τα ξενύχτια και η κατάνωση αλκοολ είναι συχνή τα μάτια μπορεί να είναι ακόμα πιο επιβεβαρημένα.
Διανύει τη δεκαετία των 30 αν: Το δέρμα αρχίζει σταδιακά να χάνει την ελαστικότητα του και οι πρώτες λεπτές ρυτίδες κάνουν την εμφάνιση τους. Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες μπορεί να επιμένουν για περισσότερες μέρες και χρειάζεται περισσότερος και πιο ποιοτικός ύπνος για να τις εξαφανίσει. Σε αυτή την ηλικία επίσης μπορεί να εμφανιστούν οι πρώτες μικρές φλέβες και καφέ κηλίδες.
Διανύει τη δεκαετία των 40 αν: Οι λεπτές γραμμές βαθαίνουν και οι πρώτες ρυτίδες είναι πλέον καθεστώς. Το δέρμα χάνει διαρκώς την ελαστικότητά του και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει. Επίσης είναι ακόμα πιό ευαίσθητο στις καθημερινές επιθέσεις και αδυνατεί να αντιμετωπίσει τις περισσότερες από αυτές.
Διανύει τη δεκαετία των 50 αν: Το δέρμα είναι περισσότερο αφυδατωμένο, λεπτό και ευαίσθητο. Οι παλιές ρυτίδες βαθαίνουν και οι εμφάνιση νέων είναι αναπόφευκτη. Οι ορμονικές διαταραχές της ηλικίας αλλά και η καταστροφή από την έκθεση στον ήλιο τα προηγούμενα χρόνια δείχνουν τις επιδράσεις τους. Τα μάτια χάνουν την λάμψη τους και καφέ κηλίδες είναι πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους.

Διαβάστε ακόμη:

Μην πέφτεις! 16 τρόποι να ανεβάσεις τη διάθεση σου