Κάπως έτσι οι Δευτέρες αποκτούν νόημα: 1 χαστούκι,3 stars & ο κακός χαμός στα social media

Γωγώ Φούντα
Κάπως έτσι οι Δευτέρες αποκτούν νόημα: 1 χαστούκι,3 stars & ο κακός χαμός στα social media

Θα φανταζόσασταν ποτέ τον Jay Z να τρέχει πανικόβλητος για να γλιτώσει από την κουνιαδούλα του; Δείτε τον και γελάστε με την ψυχή σας

Και εκεί που τελείωνε μία ακόμη τσαγκαροδευτέρα, για εμάς γιατί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού η μέρα ουσιαστικά ξεκινούσε, τα ξένα sites κατακλύστηκαν από την πιο κουλή, αστεία, απροσδόκητη και ακατανόητη είδηση που ακούσαμε τον τελευταίο χρόνο, τουλάχιστον!

Αν νομίζατε λοιπόν, ότι μετά την Conchita, ναι την μουσάτη νικήτρια της Eurovision, τα είχατε δει όλα, πιστεύουμε ότι η είδηση του... ξυλοδαρμού του Jay Z από την μικρή αδερφή της Beyonce, Solange, ήρθε για να σας αποτελειώσει και φυσικά να σας κάνει να αναφωνήσετε: «Θεέ, πόσο πολύ αγαπώ το διαδίκτυο»!

Ακόμα κι αν κανείς δεν θα μάθει ποτέ, τι στο καλό μπορεί να έγινε, και η μικρή αδερφή της star σκαμπίλισε το Jay Z αμέσως μετά το Met Ball, και σχεδόν μπροστά στις κάμερες, με τη Beyonce να κοιτάζει σαν... λοβοτομημένη, σε μία προσπάθεια προφανώς να μη δώσει στόχο, τα τσακάλια του διαδικτύου ή πιο απλά, όλοι αυτοί που εντυπωσιάστηκαν από την είδηση, ξεκίνησαν έναν άτυπο διασυρμό, του σκληρού της παγκόσμιας μουσικής, δίνοντας φυσικά ο καθένας τη δική του εξήγηση σχετικά με τα αίτια της... μάχης!

Από την παραλλαγή του τραγουδιού του Jay Z, 99 problems, μέχρι την παρομοίωση του απαθούς ύφους της Beyonce, με αυτό του σίγουρα λοβοτομημένου αλλά αξιαγάπητου, Homer Simpson, τα social media βρήκαν τους νέους αγαπημένους τους ήρωες, οι οποίοι, τυγχάνει να είναι και 2 από τους μεγαλύτερους stars του κόσμου!

Είναι αυτές οι στιγμές που θα ευχόμασταν να ήμασταν μία τρίχα από τα μαλλιά της Solange μόνο και μόνο για να ζήσουμε τη στιγμή!

P.S: Αν είστε δαιμόνιοι και πιστεύετε ότι έχετε μία εξήγηση σχετική με το συμβάν, μπείτε στο hastag #WhatJayZSaidToSolange και γράψτε τη δική σας εκδοχή!

Διαβάστε ακόμη:

Πανικός στα αμερικανικά δίκτυα: Η Solange Knowles δέρνει τον Jay Z μπροστά στην Beyonce

Απίστευτο: 38χρονες δίδυμες ξόδεψαν 85.000 ευρώ σε πλαστικές για να είναι πάντα ίδιες