Το supermodel Twiggy, μας δίνει tips για άψογη πίσω όψη (χωρίς γυμναστική)

Γωγώ Φούντα
Το supermodel Twiggy, μας δίνει tips για άψογη πίσω όψη (χωρίς γυμναστική)

Μήπως εσείς δίνετε περισσότερη σημασία στο... μπροστά;

Όπως κάθε γυναίκα στον πλανήτη γη, έτσι κι εσείς υποθέτουμε, όταν είναι να βγείτε από το σπίτι, ακόμη και για ψώνια στο super-market, μία εξεταστική ματιά στον καθρέφτη, πάντα θα την ρίξετε! Αν μας ρωτάτε, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο, λόγω του έμφυτου ναρκισσισμού, που όλες έχουμε στο DNA μας και που μας θέλει, ακόμη και το πιο απλό να κάνουμε, να θέλουμε και να επιδιώκουμε να είμαστε σέξι και περιποιημένες!

Άραγε, δίνετε την ίδια προσοχή στο μπροστά μέρος της εμφάνισής σας και την ίδια στο πίσω; Το supermodel Twiggy, μια από τις πιο εμβληματικές παρουσίες που έχουν περάσει ποτέ από τον κόσμο της μόδας, ξεκαθαρίζει, ότι μπορεί όλες μας να φροντίζουμε πολύ, ό, τι βρίσκεται στο... μπροστινό μέρος, αλλά συνηθίζουμε να παραμελούμε το πίσω και πιο συγκεκριμένα τα οπίσθια, σε ό, τι έχει να κάνει με το ντύσιμο φυσικά.

Διότι αγαπητές μου, τι να την κάνεις την ατελείωτη γυμναστική και τον ιδρώτα που ρίχνεις για να αποκτήσεις οπίσθια μοντέλου, όταν η στάση του σώματός σου και τα ρούχα που φοράς, όχι μόνο τα χαντακώνουν, αλλά τα κάνουν σχεδόν ανύπαρκτα; Η Twiggy λοιπόν, μας δίνει κάποια απλά tips ώστε να δώσουμε στα οπίσθιά μας, τη λάμψη που τους χρειάζεται!

Αρχικά πρέπει να δώσετε τεράστια βάση στα τζιν και κυρίως στις τσέπες τους. Υποθέτουμε έχετε δει σχέδια των οποίων οι τσέπες είναι τόσο χαμηλές και μεγάλες, που σε καμία περίπτωση δεν κολακεύουν ακόμα και τα πιο καλοσχηματισμένα οπίσθια. Το μυστικό λοιπόν είναι να είναι πιο στενές και μακρουλές! Επίσης ένα φόρεμα με 2 ή 3 χρώματα και συμμετρικά σχέδια, τα οποία απλώνονται και στο πίσω μέρος, κάνει τη διαφορά. Τα σχέδια δίνουν την εντύπωση ότι αγκαλιάζουν και σμιλεύουν το σώμα, ενώ το χρώμα που κυριαρχεί, προτιμήστε το μαύρο, δείχνει τη σιλουέτα πιο λεπτή!

Ένα άλλο tip που έχει να κάνει με την πίσω όψη, αλλά όχι με τα οπίσθια, είναι η εντυπωσιακή πλάτη! Αν θέλετε λοιπόν να φορέσετε ένα απλό κομμάτι, χωρίς να είναι εφαρμοστό και χωρίς να έχει εξετηζητημένα σχέδια, μπορείτε να φορέσετε ένα αέρινο μακρύ φόρεμα, το οποίο θα αφήνει την πλάτη σας ακάλυπτη! Να είστε σίγουρες, ότι δεν θα χρειαστεί ούτε να βαφτείτε!

Τέλος, για τις μεγάλες ανασφάλειες δοκιμάστε τα ειδικά σλιπάκια που κυκλοφορούν στην αγορά και έχουν την ικανότητα να ανορθώνουν και να σμιλεύουν τα οπίσθια! Δεν έχετε να χάσετε τίποτα. Όλα για την ομορφιά κορίτσια!

Διαβάστε ακόμη:

Ποιο εκλογικό θρίλερ; Οι πιο τρομακτικές ταινίες που πρέπει να δείτε (με το φως ανοιχτό)

Δεν θα πιστεύεις τι αποκαλύπτει το σχήμα των φρυδιών σου για τον χαρακτήρα σου