The Illusionists: Μια Ελληνική ομάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό marketing Brandstorm 2014!

The Illusionists: Μια Ελληνική ομάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό marketing Brandstorm 2014!

Τους στηρίζουμε με το like μας! 

Η Σοφία Βαλάρη, η Μαριλένα Κρασάκη και ο Σωκράτης Χαρίσης είναι η "The Illusionists team", η ομάδα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών που εκπροσωπεί την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού "Brandstorm 2014"!


Το Βrandstorm εδώ και 22 χρόνια έχει ως στόχο να αναδείξει ιδέες και ταλέντα στο χώρο του marketing. Κάθε χρόνο, φοιτητές από όλο τον κόσμο καλούνται να σχεδιάσουν από το μηδέν ένα νέο προϊόν καθώς και όλη την επικοινωνιακή του καμπάνια, για ένα brand του ομίλου L'Oréal. Φέτος, είναι η σειρά της Kiehl's, εταιρεία που ιδρύθηκε το 1851 στη Νέα Υόρκη και ειδικεύεται στα υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και μαλλιών.


Στις 12 Ιουνίου στο Παρίσι, η "The Illusionists team" εκπροσωπώντας την Ελλάδα, διεκδικεί μια από τις τρείς πρώτες θέσεις ανάμεσα σε 45 χώρες. Οι διακρίσεις αυτές αφορούν στην καινοτομία τόσο του προϊόντος όσο και της επικοινωνιακής του στρατηγικής.


Παράλληλα, διαγωνίζονται και για το βραβείο "People's Choice Award", που αποκλειστικό στόχο έχει να αναδείξει τη χώρα και το πανεπιστήμιο κάθε ομάδας, μέσω της δημιουργίας μιας αφίσας. Η αφίσα κάθε χώρας αναρτάται στην επίσημη σελίδα L'Oréal Brandstorm στο Facebook και για να αναδειχθεί νικητήρια πρέπει να συγκεντρώσει τα περισσότερα likes στο διάστημα από 26/5 έως και 6/6.


Τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μας: Να υποστηρίξουμε το ταλέντο και την προσπάθεια των παιδιών στο "People's Choice Award" με πολύ εύκολα βήματα:


1) Κάνοντας like στην αφίσα τους μέσα από την επίσημη Facebook σελίδα του L'Oreal Brandstorm
2) Κάνοντας share την αφίσα
3) Δίνοντας δημοσιότητα στην ενέργειά τους, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας μας!

Ξεκινάμε κάνοντας like σε αυτό εδώ το link στο facebook και... καλή επιτυχία παιδιά!