Tα 7 μεθυσμένα μηνύματα που ΔΕΝ πρέπει να στείλεις σε νυν, πρώην και φίλους

Tα 7 μεθυσμένα μηνύματα που ΔΕΝ πρέπει να στείλεις σε νυν, πρώην και φίλους

Put the cell phone down!

Αλκοόλ και κινητό τηλέφωνο δεν συνδυάζονται καθόλου καλά. Γιατί τα σφηνάκια και η βότκα επηρεάζουν την ορθή κρίση του ανθρώπου και κατά ένα περίεργο λόγο μας ωθούν πάντα στο να στείλουμε λάθος μηνύματα σε λάθος άτομα. Απο το να στείλεις κάποια από τα παρακάτω απελπισμένα μηνύματα σε πρώην, νυν και φίλους καλύτερα δώσε το κινητό στην κολλητή σου.

"Μου λείπεις". Κανείς φρεσκοχωρισμένος δεν κατάφερε κάτι με αυτές τις δύο λέξεις. Χωρίσατε για κάποιους λόγους και η επιθυμία σου να τον δεις δεν θα τον φέρει πίσω. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σου απαντήσει και μετά θα προσποιηθείτε ότι το περιστατικό δεν έγινε ποτέ.

"Θες να έρθεις από το σπίτι μου". Όλοι καταλαβαίνουμε ότι θες να κάνεις σεξ. Και δεν είναι κακό. Αλλά αν πρόκειται για κάποιον που δεν ξέρεις καλά και κάνεις την πρώτη κίνηση και μάλιστα αργά το βράδυ και υπό την επήρεια αλκοόλ περνάς όλα τα λάθος μηνύματα.

"Σε αγαπώ". Κανένα πρόβλημα αν το στείλεις σε κάποιον που είστε σε σχέση καιρό. Αλλά αντίθετα δεν καθόλου καλό αν δεν τον παραλήπτη του μηνύματας δεν τον ξέρεις πολύ καιρό και δεν του το έχεις πει πρώτα από κοντά. Και αν δεν απαντήσει, τι θα κάνεις;

"Είσαι έξω;" Μήνυμα στις 2 το βράδυ με σκοπό να βρεις κάποιον για να βγεις. Ακούγεται λίγο απελπισμένο και ειδικά αν το έστειλες σε κάποιον γνωστό που έχεις καιρό να μιλήσεις.

"Η ζωή μου είναι χάλια. Νομίζω έχω κατάθλιψη. Θέλω να παραιτηθώ από τη δουλειά και να κάτσω στο κρεβάτι για πάντα". Επειδή περνάς μια δύσκολη βραδιά δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποτιμήσεις τον εαυτό και τη ζωή σου σε οποιονδήποτε. Ποιο το νόημα; Άσε που όταν ξυπνήσεις το πρωί θα αναρωιέσαι τι θα νομίζει ο άλλος για σένα πλέον. Και άντε φτιάξε την εικόνα σου από την αρχή.

"Ας συγκατοικήσουμε". Αν καταλάβει ο καλός σου ότι τόσο σοβαρές αποφάσεις τις λαμβάνεις μεθυσμένη και χωρίς πολύ σκέψη δεν θα σε πάρει ποτέ στα σοβαρά.

"Νομίζω πρέπει να κάνουμε ένα διάλειμμα". Τσακωθήκατε και σε εκνεύρισε. Εκείνη τη στιγμή το εννοούσες και του το έστειλες. Μετά το μετάνιωσες και τι θα κάνεις; Θα στείλεις και δεύτερο το οποίο θα λέει... "αγνόησε το προηγούμενο μήνυμα"; Άρα μην στέλνεις μηνύματα χωρισμού όταν η βότκα αποφασίζει για σένα.

Διαβάστε ακόμη:

12 αλήθειες γύρω από το σεξ που θα σε απελευθερώσου