Αυτός είναι ο καλύτερος και παράλληλα πιο... επικίνδυνος μπαμπάς του κόσμου!

Γωγώ Φούντα
Αυτός είναι ο καλύτερος και παράλληλα πιο... επικίνδυνος μπαμπάς του κόσμου!

Δείτε τις ξεκαρδιστικές φωτογραφίες και θα καταλάβετε τι εννοούμε

Πιθανότατα να έχετε ακούσει ότι οι άντρες είναι μεγάλα παιδιά και δεν ωριμάζουν ποτέ, διότι η αφέλεια και παιδικότητα βρίσκεται στο DNA τους! Αυτό φυσικά, κάποιες φορές μπορεί εμάς τις γυναίκες να μας βγάζει εκτός εαυτού, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι τις περισσότερες, δεν μπορούμε να μην τους λατρεύουμε, με όλες αυτές τις βλακείες και τις καφρίλες που κάνουν.

Ένας μπαμπάς λοιπόν, ο οποίος διαθέτει όλα αυτά τα αντρικά ελαττώματα-προτερήματα, και επιπλέον αρκετή φαντασία και δημιουργικότητα, αποφάσισε να φτιάξει ένα φωτογραφικό άλμπουμ, με στιγμές του ίδιου και της κορούλας του, βγαλμένες κυριολεκτικά από... θρίλερ!

Ο Dave Engledow λοιπόν και η πανέμορφη μικρή του Alice Bee, ποζάρουν όλο καμάρι στις πιο ξεκαρδιστικές φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν με γλαφυρότητα, το πόσο άσχετος και απρόσεκτος μπορεί να γίνει ένας πατέρας με το παιδί του, χωρίς φυσικά να το θέλει και εννοείται με μία δόση υπερβολής!

Και ενώ αρχικά ο ίδιος πίστευε ότι θα ακούσει το κράξιμο της ζωής του, οι φωτογραφίες του έγιναν ανάρπαστες και σύντομα το συγκεκριμένο άλμπουμ έγινε το απόλυτο θέμα στο διαδίκτυο! Αυτοαποκαλείται ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου, και μπορούμε να καταλάβουμε γιατί!

Δείτε το υπέροχο και ξεκαρδιστικό υλικό!

Διαβάστε ακόμη:

Όλα τα κορμιά αξίζουν ένα... μπικίνι! Έχεις περιττά κιλά; Ε και; (video)

Έγινα πατέρας! Οι πιο γλυκές αντιδράσεις αντρών, όταν γεννιούνται τα παιδιά τους