Εσείς φέτος θα πάτε διακοπές; Εμείς πάντως όχι!

Εσείς φέτος θα πάτε διακοπές; Εμείς πάντως όχι!

Η εποχή των νησιών και των πάρτι έλαβε τέλος και πλέον το καλοκαίρι προστάζει ταράτσα, ηλιοθεραπεία και καλη παρέα

Θυμάστε που όταν ήμασταν παιδιά περιμέναμε το καλοκαίρι πώς και πώς για να πάμε στο εξοχικό ή το χωριό, να είμαστε όλη μέρα στην παραλία, να μην μας αναγκάζει κανείς να φοράμε καθαρά και σιδερωμένα ρούχα, και να τρώμε παγωτά μέχρι σκασμού; Ωραίες εποχές οι οποίες δυστυχώς έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, και κάτι μας λέει ότι δε φταίει το γεγονός ότι πλέον δεν είμαστε 10 και 15 ετών!

Αν ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία εκείνη που ακόμη και τώρα, παρόλο που το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα, δεν έχετε ιδέα για το πού θα πάτε και αν θα πάτε κάπου, για να είμαστε και ειλικρινείς, σας ενημερώνουμε ότι δεν είστε οι μόνοι γιατί πολύ απλά ανήκετε στη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού. Ναι λοιπόν, είστε και είμαστε εκείνη η ομάδα, η τεράστια και πολυπληθής, που δεν έχει ούτε χρόνο, ούτε παρέα, ούτε όρεξη, ούτε και χρήματα για να μπει στη διαδικασία να κάνει το οποιοδήποτε κανόνισμα, ακόμα κι αν αυτό προϋποθέτει ένα και μόνο τηλεφώνημα.

Και εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε: Έχεις μία εβδομάδα άδεια, γιατί παραπάνω συνεχόμενα δεν επιτρέπεται, και πολύ πιθανόν κουλή ημερομηνία, διότι οι κοσμοπολίτες συνάδελφοί σου έχουν φροντίσει να πάρουν τις καλές (αυτοί ανήκουν στις εξαιρέσεις, που κάνουν κανονίσματα). Αυτό σημαίνει, ότι λογικά δεν θα έχεις παρέα να κάνεις το οτιδήποτε, ακόμα χειρότερα αν δεν έχεις σχέση διότι πολύ απλά κανείς δεν πρόκειται να σε υπολογίσει και να σε συμπεριλάβει στα σχέδιά του, αν δεν έχεις προηγουμένως ενημερώσει. Και με 1 εβδομάδα τι να πρωτοκάνεις; Να ξεκουραστείς; Να ταξιδέψεις; Να δεις τον καλό ή την καλή σου; Τώρα πραγματικά, υπάρχει πιο αστεία ερώτηση όταν επιστρέφεις από διακοπές, από το: Ξεκουράστηκες; Μα ποιος ξεκουράζεται στις καλοκαιρινές διακοπές, αν δεν κάτσει σπίτι του; Και ποιος δεν μιζεριάζει, αν τελικά κάτσει σπίτι του;

Λοιπόν για να μη στενοχωριέστε, ήρθε η ώρα να σας ενημερώσουμε, ότι έτσι όπως είναι τα πράγματα, η μόνη λύση είναι σπίτι, ταράτσα και φουσκωτή πισίνα! Αγνοήστε επιδεικτικά όλους αυτούς που πάνε σε 20 διαφορετικά μέρη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι λίγοι και είναι πλούσιοι, και ρίξτε μια ματιά γύρω σας! Μην σας κάνει εντύπωση αν βλέπετε τη γειτόνισσα να κάνει ηλιοθεραπεία στη βεράντα, και πώς αλλιώς να μαυρίσει η γυναίκα; Μη σας κάνει, επίσης, εντύπωση αν 15αύγουστο, δε βρίσκετε να παρκάρετε στη γειτονιά σας, όλοι θα δουλεύουν και αν δεν θα δουλεύουν δεν θα έχουν το budget να πάνε κάπου, και μη σας κάνει εντύπωση αν στο στέκι της γειτονιάς σας επικρατεί το αδιαχώρητο, και δε σερβίρει καν κοκτέιλ!

Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, δεν είστε οι μόνοι που φέτος δεν θα πάτε κάπου, ή θα καταλήξετε τελευταία στιγμή στο χωριό του πατέρα σας, έστω για να πείτε ότι... αλλάξατε τον αέρα σας. Δεν ανήκετε στην μειοψηφία αλλά στην πλειοψηφία. Το σημαντικό όμως είναι, να έχετε έστω και ένα άτομο συντροφιά, μία αξιοπρεπή ταράτσα ή βεράντα, μπύρες και κυρίως αισιοδοξία! Και πού θα πάει; Καλοκαίρι είναι θα περάσει!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτός είναι ο καλύτερος και παράλληλα πιο... επικίνδυνος μπαμπάς του κόσμου!

Όλα τα κορμιά αξίζουν ένα... μπικίνι! Έχεις περιττά κιλά; Ε και; (video)