Ό, τι πιο αισιόδοξο είδαμε σήμερα: Φωτογραφίες παιδιών πριν και αφού νίκησαν τον καρκίνο

Γωγώ Φούντα
Ό, τι πιο αισιόδοξο είδαμε σήμερα: Φωτογραφίες παιδιών πριν και αφού νίκησαν τον καρκίνο

Ένα μήνυμα ελπίδας σε όλους τους γονείς που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις

Αν υπάρχει κάτι πιο σκληρό από τον καρκίνο, αυτό είναι ο παιδικός καρκίνος, και η απίστευτη στενοχώρια και απελπισία που νιώθει ο γονιός όταν βλέπει το παιδί του να λιώνει κάθε μέρα από την αρρώστια χωρίς να μπορεί να το βοηθήσει ουσιαστικά. Είναι όμως και εκείνες οι φωτεινές περιπτώσεις, που τα παιδιά τα καταφέρνουν και βγαίνουν νικητές, δίνοντας μαθήματα ζωής σε όλους εμάς με τη δύναμη και το θάρρος που αντιμετωπίζουν τη θανατηφόρα αυτή ασθένεια.

Οι γονείς λοιπόν, μικρών παιδιών, που τα τελευταία χρόνια νοσηλεύτηκαν στο αντικαρκινικό νοσοκομείο του Manchester αποφάσισαν να διοργανώσουν μία εκστρατεία, ώστε να ευαισθητοποιήσουν αλλά και να παρακινήσουν τους γονείς όλου του κόσμου, σχετικά με τον παιδικό καρκίνο και τα συμπτώματα που δεν θα πρέπει να αγνοήσουν.

Αποφάσισαν να φτιάξουν μία σελίδα στο facebook, όπου ανεβάζουν φωτογραφίες των παιδιών τους, πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πετυχημένη θεραπεία, δίνοντας κουράγιο και σε άλλους γονείς που ίσως να αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις. Και μπορεί οι εικόνες να έχουν κεντρικά πρόσωπα άρρωστα παιδάκια, στο κρεβάτι του νοσοκομείου, αλλά τα πλατιά τους χαμόγελα, και το γενικότερο μήνυμα, μόνο αισιοδοξία και ελπίδα μπορούν να προκαλέσουν.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη:

Τα έκανες; 13 πράγματα που πρέπει να ζήσεις πριν περάσεις στη δεκαετία των 30!

Τελικά οι άντρες προτιμούν ελαφρύ ή πιο έντονο μακιγιάζ; Η απάντηση θα σας αιφνιδιάσει