Δεχτείτε το: Κάποιοι άνθρωποι είναι πιο όμορφοι από τον μέσο όρο, και σας το αποδεικνύουμε

Γωγώ Φούντα
Δεχτείτε το: Κάποιοι άνθρωποι είναι πιο όμορφοι από τον μέσο όρο, και σας το αποδεικνύουμε

Ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ, δείχνει την... πικρή αλήθεια

Ζούμε στην εποχή της εικόνας, κάτι που σημαίνει ότι πλέον είναι πιο σημαντικό το φαίνεσθαι και όχι το είναι! Είναι τόση η δύναμη της εμφάνισης και της εικόνας μάλιστα, που ακόμη και αντικειμενικά όμορφοι άνθρωποι, με πολύ λιγότερα ψεγάδια από όλους εμάς, αφήνονται στην μαγεία του photoshop συχνά πυκνά, πετσοκόβονται, για να λέμε και αλήθειες, και τελικά βγαίνουν ακόμη πιο όμορφοι, αλλά... άλλοι!

Ένας φωτογράφος λοιπόν, ο Αυστραλός Jack Salzke, λάτρης της πραγματικής γυναικείας ομορφιάς, αποφάσισε να εκδώσει ένα άλμπουμ, με φωτογραφίες μοντέλων, όπως ακριβώς είναι όταν φτάνουν στο χώρο της φωτογράφισης, δηλαδή εντελώς φυσικές.

«Για μένα αυτή είναι η αληθινή ομορφιά», δηλώνει και συνεχίζει: «Θέλω να φαίνεται κάθε φακίδα, κάθε ρυτίδα και κάθε σημάδι στα πρόσωπα των μοντέλων, γιατί πολύ απλά θέλω να επικεντρωθώ στο πριν και όχι το μετά! Πιστεύω ότι το πριν είναι πολύ πιο γοητευτικό και σέξι, από το αψεγάδιαστο και βαρετό μετά. Έχω βαρεθεί να ακούω από τα ΜΜΕ ότι όλα τα μοντέλα, είναι άσχημα χωρίς make up και photoshop, και το άλμπουμ αυτό είναι η ζωντανή απόδειξη όσων λέω», ολοκλήρωσε.

Δείτε τη gallery με τις υπέροχες φωτογραφίες και ας το δεχτούμε: Μερικοί άνθρωποι είναι απλά πιο όμορφοι από τη φύση τους.

Διαβάστε ακόμη:

Πολύ καλημέρα σας; 13 σημάδια ότι δεν είσαι πρωινός τύπος και δεν θα γίνεις ποτέ

Ό, τι πιο αισιόδοξο είδαμε σήμερα: Φωτογραφίες παιδιών πριν και αφού νίκησαν τον καρκίνο