Aνατριχιαστικό: Γυναίκα διεγνώσθη με εγκεφαλικό από... video που τράβηξε η ίδια

Γωγώ Φούντα
Aνατριχιαστικό: Γυναίκα διεγνώσθη με εγκεφαλικό από... video που τράβηξε η ίδια

Πήρε την κατάσταση στα χέρια της και δικαιώθηκε

Την επόμενη φορά που κάποιος γύρω σας, θα κατηγορήσει την μόδα των selfies οφείλετε, να τον βάλετε τουλάχιστον στη θέση του, μιας και είναι σχεδόν μαγικό, το πόσες ζωές έχουν σωθεί από μία και μόνο φωτογραφία.

Μετά το μωράκι που διεγνώσθη με σοβαρή πάθηση στο ένα του μάτι από μία φωτογραφία που ανέβασε η μαμά του στο facebook, τώρα, ακόμη ένα, πιο εντυπωσιακό και επικίνδυνο περιστατικό, έρχεται να μας πείσει ότι τα social media, μάλλον ήρθαν για να... σώσουν την ανθρωπότητα.

Η 49χρονη Stacey Yepes λοιπόν, πήγε σε νοσοκομείο του Οντάριο, με συμπτώματα εγκεφαλικού ωστόσο οι γιατροί που την εξέτασαν της είπαν ότι το μόνο που έχει να κάνει είναι να ελέγξει το στρες της, στέλνοντάς τη σπίτι! Όπως αντιλαμβάνεστε, η ίδια δεν πείστηκε ότι τα συμπτώματά της ήταν μόνο από στρες, οπότε παρέμεινε σε επιφυλακή μέχρι την επόμενη κρίση!

Η οποία όπως ήταν φυσικό, δεν άργησε να έρθει, καθώς 2 μέρες μετά, και την ώρα που οδηγούσε ένιωσε ένα έντονο μούδιασμα στην αριστερή της πλευρά, η οποία άρχισε να παραλύει. Η Stacey λοιπόν, σταμάτησε το αμάξι της στην άκρη, και τράβηξε ένα selfie video, προκειμένου να μπορέσει να αποδείξει στους γιατρούς, ότι όντως παθαίνει εγκεφαλικό!

Ευτυχώς για εκείνη, και αφού πήγε σε διαφορετικό νοσοκομείο αυτή τη φορά, οι γιατροί πείστηκαν ότι η ζωή της διατρέχει σοβαρό κίνδυνο, της έδωσαν την κατάλληλη θεραπεία, και τελικά απεδείχθη ότι ούτε τρελή είναι, ούτε και φαντασιόπληκτη!

Άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Διαβάστε ακόμη:

Το κτίριο που θα σας κόψει την ανάσα βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Φλωρεντία (video)

Τι της είπε! 15 ατάκες που δεν πρέπει να πεις στην κολλητή που περνά ερωτική απογοήτευση