Αυτός είναι ο άντρας που θέλουν όλες οι γυναίκες στον πλανήτη

Αυτός είναι ο άντρας που θέλουν όλες οι γυναίκες στον πλανήτη

Δεν είναι μοντέλο, ούτε rockstar αλλά... ένας νεαρός ξυλουργός από τη Δανία!

Τι θέλει μια γυναίκα από έναν άντρα, εμφανισιακά τουλάχιστον; Να είναι ψηλός; Γυμνασμένος; Με γλυκό αλλά και αρρενωπό πρόσωπο; Να πιάνουν τα χέρια του;

Αυτές τις Σαββατοκύριακο, ενώ όλοι ήταν απασχολημένοι με το Μουντιάλ, διεξήχθη στο Devon ο τελικός της φετινής διοργάνωσης του Mister World και όλες οι από πάνω απορίες μας απαντήθηκαν με ένα όνομα: Nicklas Pedersen.

Ο νικητής του Mister World 2014 είναι ένας 23χρονός... ξυλουργός από τη Δανία, ο οποίος βγήκε πρώτος ανάμεσα σε 46 εξίσου εντυπωσιακούς διαγωνιζόμενους και αφού πήρε μέρος σε αρκετές δοκιμασίες, όπως επίδειξη ταλέντου, ικανότητες σε αθλήματα, multi-media γνώσεις και φυσικά, γνώσεις μόδας. Α ναι, επίσης χόρεψε γυμνόστηθος, φορώντας μόνο ένα blue jean. Καθόλου άσχημα.

Ο γοητευτικός ξυλουργός έκοψε όλους τους πειρασμούς για αρκετούς μήνες ώστε να προετοιμαστεί για το διαγωνισμό , ακολουθώντας αυστηρή διατροφή και εντατική προπόνηση με κολύμβηση, βάρη και ποδόσφαιρο και κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο που ποθεί κάθε άντρας, με την τελική τριάδα να απαρτίζεται από αυτόν, τον εκπρόσωπο της Νιγηρίας και τον εκπρόσωπο του Μεξικό.

Κάντε μια βόλτα από την photo gallery για να γνωρίσετε καλύτερα τον νεαρό Nicklas Pedersen και μη διστάσετε να μας πείτε τη γνώμη σας στα σχόλια. Τι λέτε κορίτσια, εγκρίνουμε;