Η κοπέλα που φωτοσοπαρίστηκε από 25 διαφορετικές χώρες! Το αποτέλεσμα θα σας αιφνιδιάσει

Γωγώ Φούντα
Η κοπέλα που φωτοσοπαρίστηκε από 25 διαφορετικές χώρες! Το αποτέλεσμα θα σας αιφνιδιάσει

Ένα απλό project με συγκλονιστικά ευρήματα για την ομορφιά

Στον κόσμο μας, υπάρχουν πολλά αντικειμενικά πράγματα, όπως είναι το ύψος, το βάθος, το πάχος, η ηλικία και ο κατάλογος δεν τελειώνει ποτέ. Ένα όμως ήταν, είναι και θα είναι υποκειμενικό όσα χρόνια κι αν περάσουν, κι αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε άλλο από την ομορφιά! Η ομορφιά, έχει τόσες διαφορετικές ερμηνείες, όσοι είναι και οι άνθρωποι του πλανήτη αυτού, διότι κάτι που ο ένας μπορεί να βρίσκει αποκρουστικό, κάποιος άλλος μπορεί να το βρίσκει πανέμορφο, και ευτυχώς να λέμε!

Τη διαπίστωση αυτή, έκανε με έναν πανέξυπνο τρόπο, μία νεαρή δημοσιογράφος η Esther Honig, η οποία με αφορμή ενός project που ανέλαβε, αποφάσισε να δείξει, ότι η ομορφιά και η έννοιά της, διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Πήρε λοιπόν μία απλή της φωτογραφία στην οποία ποζάρει χωρίς μακιγιάζ, με τα μαλλιά πιασμένα κότσο, και την έστειλε σε 40 περίπου γραφίστες σε 25 διαφορετικές χώρες της γης, με την μοναδική υπόδειξη «Κάντε με όμορφη»!

Όπως ήταν φυσικό, οι γραφίστες ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά της, και η ίδια δημιούργησε την πιο πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα έκθεση, αποκλειστικά και μόνο με δικά της πορτρέτα, στα οποία είναι αυτή, χωρίς... να είναι αυτή! Δείτε τη gallery που ακολουθεί και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Αλήθεια, η εικόνα από την Ελλάδα πώς σας φαίνεται;

Διαβάστε ακόμη:

10 χρόνια «Notebook»: Βρήκαμε την ΜΙΑ γυναίκα που το μισεί και μας εξηγεί γιατί

O πραγματικός λόγος που οι γυναίκες εγκαταλείπουν τις δίαιτες