Έκοψε το sex για ένα χρόνο για να βοηθήσει κορίτσια που έχουν ανάγκη

Γωγώ Φούντα
Έκοψε το sex για ένα χρόνο για να βοηθήσει κορίτσια που έχουν ανάγκη

Ένας άντρας που σκέφτεται τις ανάγκες των γυναικών;

Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε έναν άντρα να εγκαταλείπει για έναν ολόκληρο χρόνο το sex, οικειοθελώς; Μάλλον όχι, μιας και γενικότερα τα αγόρια θεωρούνται... sex machines σε σχέση με εμάς, χωρίς να έχουν ιδιαίτερους ενδοιασμούς, για το one night stands και τις ευκαιριακές σχέσεις, με μοναδική βάση και ουσία το sex!

Κι όμως, ο 33χρονος Peter Lynagh, με έντονη σεξουαλική δραστηριότητα και αγάπη για το γυναικείο φύλο, κατάφερε να μην αγγίξει γυναίκα για έναν ολόκληρο χρόνο, με αφορμή ένα στοίχημα. Το 2012 λοιπόν, έπειτα από μία συζήτηση με το συγκάτοικό του, ο οποίος υποστήριζε ότι δεν θα άντεχε ούτε μία μέρα χωρίς sex, δέχτηκε την πρόκληση, με το νικητή να κερδίζει 2.000 δολάρια!

article-2698910-1FD0DED600000578-314 634x706

Ωστόσο, το ποσό όσο περνούσε ο καιρός ανέβαινε εντυπωσιακά, μιας και η σελίδα του Peter στο Facebook, Pete's Chastity for Charity συγκέντρωσε αμέτρητα like τα οποία φυσικά μεταφράζονταν σε δολάρια, αγγίζοντας το ποσό των 50.000 δολαρίων! Αν αναρωτιέστε ποια ήταν η κατάληξη του στοιχήματος, ο Peter το κέρδισε, παρόλο που όπως παραδέχθηκε βρέθηκε αρκετά κοντά στο να... υποκύψει, ενώ στη συνέχεια δώρισε το ποσό στο φιλανθρωπικό οργανισμό Free to Shine ο οποίος σώζει μικρά κορίτσια από την Καμπότζη, από την πορνεία και τα βοηθά να πάνε σχολείο και να μορφωθούν.

Ο ίδιος μάλιστα, επειδή έχει ήδη αγαπήσει τη φιλανθρωπία και θέλει να τη συνεχίσει είναι έτοιμος να δεχτεί νέες προκλήσεις, περιμένοντας ιδέες από το κοινό. Ωστόσο όπως ξεκαθαρίζει, θα προτιμούσε να κόψει οτιδήποτε άλλο, εκτός από το sex.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε την τελευταία selfie μέσα από τη μοιραία πτήση της Malaysia Airlines

Δείτε το πιο καταστροφικό στιγμιότυπο σε γάμο! (φωτο)