Οι πιο αστείες παρουσίες που βλέπεις σε ένα γυμναστήριο: Μήπως είσαι ένας από αυτούς;

Γωγώ Φούντα
Οι πιο αστείες παρουσίες που βλέπεις σε ένα γυμναστήριο: Μήπως είσαι ένας από αυτούς;

Υπάρχουν, τους έχετε δει, και ίσως σας μοιάζουν αρκετά

Εντάξει κακά τα ψέματα, η άθληση και η γυμναστική δεν είναι στο DNA του Έλληνα, μιας και είμαστε ένας λαός που αγαπά την καλοπέραση, το φαγητό και το ποτό. Οπότε μας φαίνεται το λιγότερο δυσβάσταχτο να τα κόψουμε όλα αυτά και να γραφτούμε γυμναστήριο, κάτι που φυσικά σημαίνει ότι εκτός του ότι θα στερηθούμε τις αγαπημένες μας λιχουδιές, θα πρέπει να... καταπονούμε το ήδη ταλαιπωρημένο μας κορμί, με κάθε είδους άσκηση!

Κι όμως, υπάρχουν και κάποιοι από εμάς, οι οποίοι, συνήθως για λόγους εμφάνισης, φυσικά, κάνουμε την καρδιά μας πέτρα, και γραφόμαστε γυμναστήριο, σε μία προσπάθεια να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση, αλλά και το σώμα μας. Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς βρίσκουμε άκρως απολαυστικές τις διαφορετικές προσωπικότητες που συγκεντρώνονται σε ένα γυμναστήριο, και τις παραξενιές και ιδιαιτερότητες που έχει ο καθένας.

Παρακάτω λοιπόν σας έχουμε τα πιο χαρακτηριστικά είδη... γυμναστηριακών ανθρώπων, οι οποίοι σίγουρα κάτι σας θυμίζουν. Και μεταξύ μας τώρα, ίσως ανήκετε κι εσείς σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες.

Διαβάστε ακόμη:

Έκοψε το sex για ένα χρόνο για να βοηθήσει κορίτσια που έχουν ανάγκη

Δείτε την τελευταία selfie μέσα από τη μοιραία πτήση της Malaysia Airlines