Τι αποκαλύπτει για το χαρακτήρα σας το σχήμα των χειλιών σας;

Γωγώ Φούντα
Τι αποκαλύπτει για το χαρακτήρα σας το σχήμα των χειλιών σας;

Παρατηρήστε και διαβάστε παρακάτω

Αν ρωτούσαμε όλες τις γυναίκες του πλανήτη, ή έστω τη συντριπτική πλειοψηφία, σχετικά με το σχήμα και το μέγεθος των χειλιών τους, τότε μάλλον την πρώτη θέση θα καταλάμβαναν αυτά της Angelina Jolie! Kι όμως, μπορεί τα συγκεκριμένα όντως να είναι εντυπωσιακά και σέξι, αλλά αυτό δε σημαίνει, ότι κάθε μέγεθος και σχήμα, δεν έχει τη δική του χάρη και φυσικά τα δικά του... κρυμμένα μυστικά. Γιατί είτε το φανταζόσασταν είτε όχι, τα χείλη μας αποκαλύπτουν πολλά και σημαντικά πράγματα για το χαρακτήρα μας. Σταθείτε μπροστά από έναν καθρέφτη, παρατηρήστε και διαβάστε παρακάτω:

1. Γεμάτα και μεγάλα: Ξέρετε, σαν αυτά της προαναφερθείσας και της Scarlett Johansson. Οι γυναίκες λοιπόν που διαθέτουν παρόμοια χείλη, εκτός του ότι φαίνονται supersexy και αισθησιακές, είναι θαρραλέες, τολμηρές και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Νομίζουμε συμφωνείτε.

2. Πλατιά και έντονα: Για να γίνουμε πιο σαφείς, φανταστείτε κάτι σαν της Julia Roberts ή της Anne Hathaway. Οι γυναίκες με τέτοια χείλη, είναι δυναμικές, κοινωνικές με μεγάλο κύκλο και πολλά ενδιαφέροντα. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι κάνουν σχεδόν τα πάντα πετυχημένα, ενώ θέλουν να καθορίζουν οι ίδιες το μέλλον και την μοίρα τους.

3. Στρογγυλά χείλη: Είναι αυτά σαν της Drew Barrymore και της Rachel Bilson. Γεμάτα, αλλά παράλληλα μικρά και πιο διακριτικά. Μπορεί αρχικά να φαίνεστε γλυκούλες, αλλά είστε δυναμικές και περιπετειώδεις χωρίς ποτέ να χάνετε τη θηλυκότητα και το... νάζι σας. Ένα από τα βασικά σας χαρακτηριστικά, είναι η ιδιαίτερη αίσθηση του γούστου που διαθέτετε.

4. Λεπτά: Κάτι σαν της Kate Hudson και της Gwyneth Paltrow. Σας χαρακτηρίζει η ευαισθησία και η επιμονή στη λεπτομέρεια. Είστε πολύ ευγενικές, ευαίσθητες και γλυκές υπάρξεις, αλλά καμιά φορά οι άλλοι σας παρεξηγούν, λόγω της συστολής σας.

5. Σε σχήμα τόξου ή καρδιάς: Σαν της Hayden Panettiere και της Reese Witherspoon. Οι γυναίκες που διαθέτουν παρόμοιο σχήμα, είναι ανεξάρτητες, εκφραστικές και ιδιαιτέρως... σαγηνευτικές και γοητευτικές. Δε φοβούνται να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους, έχουν το θάρρος της γνώμης τους, ενώ καταφέρνουν πάντα να παραμένουν εντυπωσιακές και το επίκεντρο της προσοχής.

6. Πιο έντονα στο κάτω μέρος: Παρόμοιο σχήμα, δηλαδή πιο γεμάτο και σαρκώδες στο κάτω μέρος, διαθέτουν οι Renee Zellweger και Natalie Portman. Οι γυναίκες αυτές, είναι εσωστρεφείς και μυστηριώδεις, έξυπνες και πολύ επιλεκτικές. Συνήθως, είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να τις ικανοποιήσουν.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτός ο tattoo artist κάνει για τις γυναίκες ό,τι δεν μπορεί να κάνει κανένας χειρουργός

Κλέψε τα βλέμματα στο dance floor! Κούνα τους γοφούς σου σαν τη Shakira με 6 βήματα