Γονείς τρίδυμων κοριτσιών βρήκαν τον πιο απίστευτο τρόπο για να τις... ξεχωρίζουν

Γωγώ Φούντα
Γονείς τρίδυμων κοριτσιών βρήκαν τον πιο απίστευτο τρόπο για να τις... ξεχωρίζουν

Eμείς πάντως δεν ξέρουμε αν συμφωνούμε με τη λύση αυτή

Μπορεί κάποιοι να υποστηρίζουν ότι οι γονείς των διδύμων ή τριδύμων, μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να τα ξεχωρίσουν, όσο κι αν μοιάζουν, διότι μιλάει το... ένστικτο του γονέα, αλλά είναι και κάποιες περιπτώσεις, ειδικά όταν τα παιδάκια είναι μικρά, που πραγματικά δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά.

Κάπως έτσι την πάτησαν και οι γονείς τριών γλυκύτατων τριδύμων, των Ffion, Maddison και Paige οι οποίοι παρά το γεγονός ότι οι κορούλες τους είναι ήδη ενός έτους, μοιάζουν τόσο πολύ που δεν μπορούν να τις ξεχωρίσουν για κανένα λόγο! Οι Karen και Ian Gilbert λοιπόν, βρήκαν έναν... ιδιαίτερο τρόπο για να μπορούν να ξεχωρίζουν τις μικρές τους, ο οποίος μάλλον θα σας... προβληματίσει.

Έβαψαν λοιπόν τα νύχια των κοριτσιών με διαφορετικό χρώμα, σε μία προσπάθεια να μπορέσουν να ανταποκριθούν στην καθημερινότητα, και κυρίως να μην κάνουν βασικά λάθη με το τάισμα, τον ύπνο ή το μπάνιο τους. H αλήθεια είναι βέβαια, ότι μπορεί όντως αυτό να βοηθά τους πολυάσχολους γονείς, αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο βερνίκι νυχιών σε παιδιά τόσο μικρής ηλικίας είναι σωστό και κυρίως καλό για την υγεία τους.

Επιπλέον, οι ευτυχείς γονείς, έχουν ήδη βάλει στο... μεροκάματο τα χαριτωμένα πιτσιρίκια τους, καθώς εκμεταλλευόμενοι την ομοιότητά τους, συμμετέχουν σε ταινίες, ως ένα μωράκι. Δεν ξέρουμε, μπορεί εκείνοι να το βρίσκουν χαριτωμένο αλλά εμάς όλα αυτά μας κάνουν να αισθανόμαστε κάπως... αμήχανα.

Δηλαδή αν κλείσουν τα 5 και ακόμα δεν τις ξεχωρίζουν, θα τους «χτυπήσουν» διαφορετικά τατουάζ;

Διαβάστε ακόμη:

Τι αποκαλύπτει για το χαρακτήρα σας το σχήμα των χειλιών σας;

Τι γίνεται όταν μειώνεις μία μητέρα 5 παιδιών για το σώμα της;