Δείτε πως κατάφεραν να κάνουν τον Ryan Gosling… ατραξιόν σε τουαλέτα!

Δείτε πως κατάφεραν να κάνουν τον Ryan Gosling… ατραξιόν σε τουαλέτα!

Ουρές κάνουν οι θαυμάστριες!

Σίγουρα θα πρέπει να είσαι δαιμόνιος επιχειρηματίας για να σκεφτείς να αυξήσεις την πελατεία σου με έναν τόσο περίπλοκο τρόπο, όπως αυτός που σκέφτηκε ο ιδιοκτήτης του ασιατικού εστιατορίου «Bang Bang», στο San Diego.


Αφού είδε και απόειδε, ο ιδιοκτήτης του sushi bar είπε να εκμεταλλευτεί στο έπακρον τη φήμη του Χολιγουντιανού σταρ, Ryan Gosling, προκειμένου να αυξήσει τις πωλήσεις του. Και φυσικά τα κατάφερε. Συγκεκριμένα, αποφάσισε να γεμίσει τους τοίχους της τουαλέτας με αφίσες του διάσημου ηθοποιού, δημιουργώντας στην κυριολεξία μια ταπετσαρία... Ryan Gosling και μετατρέποντας μια τουαλέτα σε... υπερθέαμα που μόνο εισιτήριο εισόδου δεν περιλαμβάνει. Κατά τα άλλα, όπως και σε κάθε... αξιοθέατο, οι θαυμάστριες του σταρ συρρέουν για να βγάλουν μια φωτογραφία μέσα στον πρωτότυπο χώρο και «δίπλα» στο είδωλό τους, ενώ στο Instagram η τουαλέτα αυτή έχει γίνει πλέον πασίγνωστη.


Τώρα πια, ο εφευρετικός ιδιοκτήτης μάλλον θα τρώει με... χρυσά κουτάλια, ενώ παράλληλα έχει προσθέσει και έναν νέο πόλο έλξης στην περιοχή του.

Διαβάστε ακόμη:

Σε καταλαβαίνουμε! Οι 12 (καλοί) λόγοι που δεν θες συγκάτοικο

Μην χάσετε το αποψινό, μοναδικό υπερθέαμα της αυγουστιάτικης πανσελήνου!