Robin Williams: βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια

Robin Williams: βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια

Εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας

Ένας από τους πιο χαρισματικούς, αγαπημένους ηθοποιούς του Hollywood, ο Robin Williams βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η αιτία θανάτου του 63χρονου, βραβευμένου με Oscar ηθοποιού, είναι αυτοκτονία με τη μέθοδο της ασφυξίας. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και διερευνώνται οι αιτίες θανάτου από το αρμόδιο τμήμα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηθοποιός εθεάθη ζωντανός στο σπίτι του, όπου μένει μαζί με τη σύζυγό του, στις 10 Αυγούστου, 2014, στις 10 περίπου το βράδυ ενώ το τηλεφώνημα στην αστυνομία έγινε την επόμενη μέρα περίπου στις 12 το μεσημέρι. Τη στιγμή που γράφεται αυτό το post, ο ιατροδικαστής πιθανολογεί ότι πρόκειται για αυτοκτονία με τη μέθοδο της ασφυξίας αλλά θα διεξαχθούν διεξοδικές έρευνες πριν το τελικό πόρισμα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εγκληματολογική έρευνα την οποία θα ακολουθήσουν τοξικολογικές εξετάσεις.

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ηθοποιού δήλωσε πως τελευταία o Robbin Williams πάλευε με την κατάθλιψη. "Είναι μια τραγική, ξαφνική απώλεια" συμπλήρωσε. "Η οικογένεια παρακαλεί να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά της αυτή τη δύσκολη στιγμή πένθους."

Η σύζυγός του, Susan Schneider, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση στους New York Times: "Σήμερα το πρωί, έχασα τον σύζυγό μου και καλύτερό μου φίλο, ενώ όλος ο κόσμος έχασε έναν από τους πιο αγαπημένους του καλλιτέχνες και τα πιο όμορφα πλάσματα. Είναι βαθιά συντετριμμένη. Εκ μέρους της οικογένειά του, σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτές τις δύσκολες ώρες πένθους. Ελπίζουμε πως το ενδιαφέρον δεν θα επικεντρωθεί στον θάνατό του αλλά τις αμέτρητες στιγμές χαράς και γέλιου που πρόσφερε σε εκατομμύρια ανθρώπους".

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην υπόθεση.

RIP Oh Captain, my Captain.