5 αλήθειες για τον Robin Williams που σίγουρα δεν ήξερες

5 αλήθειες για τον Robin Williams που σίγουρα δεν ήξερες

Μικρές λεπτομέρειες που όμως, μας κάνουν να δούμε το μεγαλείο της ψυχής του

Ο ξαφνικός θάνατος του Robin Williams έχει συγκλονίσει παγκοσμίως, αφού ο 63χρονος ηθοποιός αποτελούσε έναν από τους πιο αξιολάτρευτος και αγαπητούς σταρ του Hollywood. Ωστόσο, μπορεί να έζησε την απόλυτη επιτυχία και να είχε μια ζωή που πολλοί θα ζήλευαν, όμως ποτέ δεν ξέχασε να χαρίζει απλόχερα χαμόγελα και χαρά στους συνανθρώπους τους. Αυτό θα το διαπιστώσετε και διαβάζοντας τις παρακάτω 5 λεπτομέρειες της ζωής του, που μέχρι τώρα δεν ήταν ευρέως γνωστές.

1. Αυτοσχεδίασε το χαρακτήρα του τζίνι από την ταινία "Aladdin". Μπορεί να χάρισε τη φωνή του στον αγαπημένο φίλο του Αλαντίν, το τζίνι, στην ομώνυμη ταινία του Disney, όμως δεν ήταν το μόνο που έκανε. Ο ηθοποιός πέρασε ατελείωτες ώρες στο στούντιο αυτοσχεδιάζοντας, μέχρι να καταφέρει να βρει τον ακριβή τρόπο που θα αποτυπώσει τον χαρακτήρα. Όπως ο ίδιος είχε αναφέρει: «Αυτοσχεδίασα για αυτό τον χαρακτήρα. Νομίζω πως στο τέλος, είχα κάνει περίπου 40 διαφορετικές φωνές και 70 μορφασμούς για αυτόν το ρόλο».


2. Στο σχολείο ψηφίστηκε από τους συμμαθητές του ως ο «λιγότερο πιθανός να πετύχει». Ο ηθοποιός φοίτησε σε σχολείο της California, όπου παραδόξως είχε ψηφιστεί από τους συμμαθητές τους ως «ο πιο αστείος και λιγότερο πιθανός για ενδεχόμενη επιτυχία». Χρόνια αργότερα, το παιδί με αυτό τον τίτλο θα κερδίσει 5 Grammys, 2 Emmys αλλά και το πολυπόθητο Oscar.


3. Το αγαπημένο βιβλίο των παιδικών του χρόνων ήταν το «Το λιοντάρι, η μάγισσα και η ντουλάπα», το οποίο διάβαζε και στα παιδιά του. Σύμφωνα με τον ίδιο, συνήθιζε να τους διαβάζει όχι μόνο αυτό, αλλά όλα τα παραμύθια του C.S. Lewis και μάλιστα, συνήθιζε να κάνει ταυτόχρονα και αναπαράσταση των όσων διάβαζε.


4. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του δράματος «Η λίστα του Σίντλερ», τηλεφωνούσε στον Steven Spielberg , ο οποίος μεταφέροντας στον κινηματογράφο αυτή τη σκληρή υπόθεση, δεν βρισκόταν και στην καλύτερη ψυχολογία. Ο σκοπός του Robin ήταν να του λέει αστεία, προκειμένου να του φτιάξει τη διάθεση. Όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, αυτό που θυμόταν και τον έκανε χαρούμενο από το περιστατικό, ήταν πως τελικά ο Spielberg γέλασε και τον ευχαρίστησε.


5. Όταν ο φίλος του Christopher Reeve βρισκόταν στο νοσοκομείο, μετά το ατύχημα που τερμάτισε την καριέρα του, μεταμφιέστηκε σε γιατρό και του έστησε μια απίστευτη φάρσα. Του ανέφερε πως επρόκειτο να του κάνει κολονοσκόπηση και έκανε τον Christopher να γελάσει για πρώτη φορά μετά το ατύχημα.

Πηγή: The Huffington Post

Διαβάστε ακόμη:

Robin Williams: Πώς συμπεριφερόταν το τελευταίο διάστημα στο πλατό;

Robin Williams: Οι αντιδράσεις των stars στα social media μετά το θάνατό του