Από χαλαρή κοιλίτσα σε θανατηφόρους κοιλιακούς μέσα σε 2 λεπτά; Μάθετε από τους καλύτερους

Γωγώ Φούντα
Από χαλαρή κοιλίτσα σε θανατηφόρους κοιλιακούς μέσα σε 2 λεπτά; Μάθετε από τους καλύτερους

Τα τσακάλια των social media ξέρουν καλά το παιχνίδι της εικόνας

Δεν ξέρουμε αν το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά πλέον ένα ελάχιστο ποσοστό όσων βλέπουμε στα social media είναι πραγματικό. Και δεν αναφερόμαστε φυσικά σε ειδήσεις, διότι αυτές αν κάποιοι θέλουν να παραποιηθούν, παραποιούνται στο λεπτό, αλλά για πολύ πιο απλά θέματα όπως είναι ένα... κορμί!

Δεν σας έχει τύχει πολλές φορές, να παρατηρείτε κάποιον στις φωτογραφίες του στο facebook, να φαίνεται το λιγότερο εντυπωσιακός, και όταν τον δείτε από κοντά, να απογοητεύεστε; Αυτό συμβαίνει, διότι ευτυχώς ή δυστυχώς υπάρχουν πολλά τσακάλια εκεί έξω, που μπορούν μέσα σε κάποια λεπτά, να μεταμορφωθούν από τσουπωτοί με κοιλίτσα και ψωμάκια, σε supermodels.

Μάλιστα, κάποιοι που έχουν αναγάγει σε επιστήμη το συγκεκριμένο, δε διστάζουν να ποζάρουν, πριν και μετά τις... ειδικές επεξεργασίες, για να δείξουν την εντυπωσιακή διαφορά. Και προσοχή, στην προκειμένη το photoshop απουσιάζει παντελώς, καθώς το μόνο που αλλάζει είναι η στάση του σώματος, ο φωτισμός, τα ρούχα και το μακιγιάζ!

Και ναι, όσο κι αν δεν το πιστεύετε η κοιλίτσα και τα ψωμάκια εξαφανίζονται και τη θέση τους παίρνουν θανατηφόροι κοιλιακοί και σμιλεμένοι γλουτοί. Δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, θεωρούμε ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος για να κάνει κανείς κάτι τέτοιο, εκτός φυσικά αν ψάχνεις ταίρι μέσω διαδικτύου!

Διαβάστε ακόμη:

Fashion blogger αποκαλύπτει τις προ photoshop φωτογραφίες της και προκαλεί χαμό

Lauren Bacall: Οι αξέχαστες δηλώσεις της που έγραψαν ιστορία