Για… απελπισμένες μητέρες: Έτσι κατάφερε να πείσει την κόρη της να τρώει το φαγητό της

Για… απελπισμένες μητέρες: Έτσι κατάφερε να πείσει την κόρη της να τρώει το φαγητό της

Αν το παιδί σου αρνείται να φάει τα πάντα, άλλαξέ του γνώμη με αυτό τον πρωτότυπο τρόπο!

Αν το παιδί σας δεν θέλει ούτε να δοκιμάσει τα περισσότερα φαγητά που μαγειρεύετε και έχει αποκλείσει από τη διατροφή του σχεδόν τα πάντα, μάλλον ήρθε για εσάς η ώρα να βρείτε μια... σανίδα σωτηρίας από τη Βραζιλιάνα μητέρα, Nívea Salgado, η οποία σκέφτηκε κάτι άκρως πρωτότυπο και διασκεδαστικό προκειμένου να πείσει την μικρή της κόρη, Catarina, να τρώει όλο της το φαγητό.


Η μικρή Catarina το τελευταίο διάστημα είχε αποκλείσει από τη διατροφή της σχεδόν όλα τα φαγητά και τρεφόταν σχεδόν εξ ολοκλήρου με μήλα. Μετά από μια περίοδο άγχους και αγωνίας, η μητέρα της συνειδητοποίησε πως αν δεν άλλαζε κάτι στον τρόπο που της παρουσιάζει το φαγητό της, δεν πρόκειται να φάει κάτι διαφορετικό. Έτσι, επιστράτευσε όλες τις χειρωνακτικές δεξιότητες που διέθετε και δημιούργησε γεύματα- πίνακες. Στα πιάτα αυτά απεικονίζονταν διάφορες παιδικές και οικείες σε αυτήν φιγούρες, δημιουργώντας ένα πολύ χαριτωμένο αποτέλεσμα.


Φυσικά, πλέον η μικρή δεν μπορεί να αντισταθεί στο εκπληκτικό φαγητό της, ενώ η μητέρα της κατάφερε να εμπλουτίσει τη διατροφή της με φρούτα, λαχανικά αλλά και πολλά άλλα τρόφιμα που μέχρι τότε δεν ήθελε... ούτε να βλέπει. Δείτε και εσείς τις φωτογραφίες με τα παραμυθένια πιάτα και πάρτε ιδέες.

Διαβάστε ακόμη:

Success story: δυο νέοι άφησαν την Αθήνα και πελεκούν... παπιγιόν στη Θεσσαλία

Πάμε στοίχημα: Αυτόν τον αξιαγάπητο κομμωτή σίγουρα θα το λατρέψετε! Μαντεύετε γιατί;