H Olivia Wilde έκανε το πιο ασυνήθιστο Ice Bucket Challenge! Δείτε το!

H  Olivia Wilde έκανε το πιο ασυνήθιστο Ice Bucket Challenge! Δείτε το!

Αντί για νερό έριξε…

Η Olivia Wilde είναι μια από τους άπειρους σταρ που ανέβασαν βίντεο με το δικό τους Ice Bucket Challenge, ωστόσο η συγκεκριμένη έκανε τη διαφορά χρησιμοποιώντας αντί για νερό κάτι πιο πρωτότυπο προκειμένου να βραχεί. Η ηθοποιός ως καινούρια μητέρα, σκέφτηκε κάτι πολύ ταιριαστό και εύστοχο με την φάση της ζωής που περνάει, καθώς αντικατέστησε το νερό με... μητρικό γάλα.


Σε ένα μπαλκόνι με θέα τη Νέα Υόρκη, η 30χρονη ηθοποιός επέλεξε να γυρίσει το δικό της βίντεο και όπως η ίδια εξήγησε δεν είχε... πρόχειρο νερό αλλά αντιθέτως είχε πολύ γάλα, οπότε είπε να το... αξιοποιήσει. Για την ακρίβεια, η Olivia είπε μιλώντας στην κάμερα: «Ελπίζω να είναι εντάξει, δεν μπορούσα να βρω νερό, έτσι θα χρησιμοποιήσω γάλα. Μου πήρε όλο το βράδυ να το φτιάξω», και μετά από αυτό λούστηκε με το παγωμένο γάλα.


Μπορεί να διάλεξε κάτι ξεχωριστό, όμως δεν ήταν η πρώτη στην οικογένεια που έκανε Ice Bucket Challenge, αφού και ο αρραβωνιαστικός της Jason Sudeikis ανέβασε πριν από αυτή το δικό του βίντεο. Ας δούμε λοιπόν ποιος θα είναι ο επόμενος σταρ που θα μας απασχολήσει με το Ice Bucket και ποιόν πρωτότυπο τρόπο θα βρει για να ξεχωρίσει.

Διαβάστε ακόμη:

Έλεος βρε κορίτσι μου: Αυτή τη φορά η Kristen Stewart τερμάτισε το... κοντέρ της αηδίας

Πασίγνωστη σταρ είπε: «Δεν συνηθίζω να έχω σχέσεις της... μιας βραδιάς»