Δείτε τη φωτογραφία της μεθυσμένης νύφης που σάρωσε στο διαδίκτυο!

Δείτε τη φωτογραφία της μεθυσμένης νύφης που σάρωσε στο διαδίκτυο!

Χωρίς καμία αμφιβολία ήταν η πρωταγωνίστρια της βραδιάς!

Φυσικά δεν είναι και ό,τι καλύτερο την ημέρα του γάμου σου να καταλήγεις μεθυσμένη και πεινασμένη, όμως αυτό ίσως είναι δείγμα πως κατάφερες να μετατρέψεις μια ημέρα άγχους και πίεσης σε αρκετά διασκεδαστική υπόθεση.


Αυτό έκανε τη μέρα του γάμου της και η Nika Volx, που είπε να πιεί κάτι παραπάνω για να το γιορτάσει, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν να πεινάει και στο τέλος της βραδιάς να ψάχνει απεγνωσμένα για φαγητό. Την ώρα που κατάφερε να βρει ένα μηχάνημα με τάκος και προσπαθούσε να προμηθευτεί μερικά, ο γαμπρός την περίμενε πανέτοιμος προκειμένου να την αποθανατίσει στη... μοναδική στιγμή. Αφού λοιπόν τη φωτογράφισε, ανέβασε τα... αποδεικτικά αυτά στο Reddit και μάλιστα διευκρινίζοντας πως «η μεθυσμένη νύφη μου προσπαθεί να παραγγείλει τάκος μετά την δεξίωση».


Η κοπέλα φυσικά μετά από αυτό, έγινε προσωρινά... διάσημη, καθώς πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι είδαν τη φωτογραφία της. Ελπίζουμε τουλάχιστον, το γεγονός πως κατέληξε μεθυσμένη τη μέρα του γάμου της να μην είναι κακός οιωνός για την μετέπειτα κοινή ζωή τους!

Διαβάστε ακόμη:

Άντρες VS Γυναίκες:Οι ανυπέρβλητες διαφορές μας σε ένα άλμπουμ που θα σας φτιάξει την μέρα

Απίθανη πρόταση γάμου: Δείτε τι κατέγραψε θερμική κάμερα ελικοπτέρου (video)