Κερδίστε ένα ταξίδι στη Βόρεια Αμερική για 2 άτομα!

Κερδίστε ένα ταξίδι στη Βόρεια Αμερική για 2 άτομα!

Η σεζόν ξεκινάει με έναν super διαγωνισμό από την Ocean Spray! 

Πάνω που επιστρέφουμε στην καθημερινότητα μετά τις διακοπές, με το μυαλό και την ψυχή κολλημένα στις αποδράσεις, έρχεται η Ocean Spray με ένα ταξίδι που δεν μπορείς να πεις όχι- αν και εδώ που τα λέμε, ποιος μπορει να πει όχι στα ταξίδια, ειδικά αν είναι δώρο;

Ο μεγάλος διαγωνισμός "Experience the Original" της Ocean Spray θα αναδείξει έναν υπερτυχερό που θα κερδίσει ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Β.Αμερική για να γνωρίσει από κοντά τα μυστικά του cranberry, ενός από τα πιο διάσημα super foods.

Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Οκτωβρίου, περίοδο συγκομιδής του καρπού στις φάρμες της Μασαχουσέτης και ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί για μία ολόκληρη μέρα στις φάρμες της Ocean Spray από τους ίδιους τους παραγωγούς και να ζήσει τη μοναδική εμπειρία της συγκομιδής των αυθεντικών cranberries!

PIC2

Ο τυχερός του διαγωνισμού θα επισκεφθεί ακόμη τη Βοστώνη, μια από τις παλαιότερες πόλεις των ΗΠΑ και τουριστικό προορισμό υψηλής ιστορικής σημασίας, καθώς και τη Ν.Υόρκη, την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.
Μπείτε λοιπόν τώρα στο http://contest.oceanspray.gr/ ή στο https://www.facebook.com/OceanSprayGreece, πάρτε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό και μπορεί να είστε εσείς ο μεγάλος νικητής!


Ocean Spray: Γεύση που κάνει καλό!