Φωτογράφος βρίσκει τον πιο ευρηματικό τρόπο για να μας κάνει να αγαπήσουμε το σώμα μας

Γωγώ Φούντα
Φωτογράφος βρίσκει τον πιο ευρηματικό τρόπο για να μας κάνει να αγαπήσουμε το σώμα μας

Θα αποδεχτείτε την πρόκληση;

Το να καταφέρεις να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να αποδεχτείς το σώμα σου όπως ακριβώς είναι, είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο, αλλά πραγματικά λυτρωτικό όταν το πετύχεις. Καλώς ή κακώς όμως, δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γύρω μας που να το έχουν καταφέρει, με αποτέλεσμα ο μάταιος τούτος κόσμος να είναι γεμάτος από κορίτσια όλων των ηλικιών που ντρέπονται για το σώμα τους.

Ο αμερικανός καλλιτέχνης, γνωστός με το όνομα SKIP και η φωτογράφος αρραβωνιαστικιά του Tasha Copley, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία έκθεση με το όνομα «The Ideal Woman Project» προκειμένου να προβληματίσουν και κυρίως να προκαλέσουν όλες τις γυναίκες εκεί έξω να αποδεχτούν και να αγαπήσουν τον εαυτό τους.

sann

Η Tasha λοιπόν, ποζάρει σε 2 διαφορετικές φωτογραφίες, στην μία έχοντας πάνω της τα σημάδια του πλαστικού χειρουργού στα σημεία που έχει εντοπίσει τις ατέλειές της, και στην άλλη, γυμνή, άνετη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Οι επισκέπτες της έκθεσης λοιπόν, καλούνται να εκφράσουν και να καταγράψουν τι συναισθήματα τους προκαλεί η κάθε φωτογραφία, και ποια τους αποπνέει περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Υποθέτουμε μαντεύετε ποια φωτογραφία εισέπραξε τα πιο θετικά σχόλια. Μήπως ήρθε η ώρα να αποδεχτείτε την πρόκληση κι εσείς;

Διαβάστε ακόμη:

Κορίτσια την προσοχή σας: Τι πραγματικά σκέφτονται οι άντρες όταν σας πλησιάζουν στο μπαρ;

Barbie: Το διαχρονικότερο fashion icon απέκτησε επιτέλους Instagram!