Γυναίκες με σωματικές δυσπλασίες γδύνονται μπροστά στην κάμερα για ένα υπέροχο project

Γωγώ Φούντα
Γυναίκες με σωματικές δυσπλασίες γδύνονται μπροστά στην κάμερα για ένα υπέροχο project

To What's Underneath υπόσχεται να δείξει την ομορφιά όπως ακριβώς είναι

Η ομορφιά είναι ένα θέμα το οποίο θα απασχολεί την ανθρωπότητα για όσο αυτή θα υπάρχει και το οποίο είναι ικανό να φέρει αμέτρητα κέρδη γύρω από τη βιομηχανία που έχει στηθεί για λογαριασμό της. Το τι είναι όμως ομορφιά, είναι ένα πραγματικά τεράστιο ζήτημα, μιας και έχουν επικρατήσει πολύ συγκεκριμένα πρότυπα, τα οποία προβάλλονται ως ιδανικά, κάνοντας αυτομάτως οτιδήποτε διαφέρει να θεωρείται αν όχι άσχημο παράταιρο.

Αυτό ακριβώς θέλει να σταματήσει μία νέα καμπάνια με τίτλο What's Underneath οποία έχει ως κύριο και βασικό σκοπό να δείξει ότι η ομορφιά και η γοητεία δεν έχει να κάνει με τα χρήματα και την μόδα αλλά με το πώς πραγματικά αισθάνεσαι μέσα σου. Εμπνεύστρια της καμπάνιας αυτής είναι η πρώην fashion editor Elisa Goodkind η οποία όπως δήλωσε, από ένα σημείο και μετά άρχισε να αισθάνεται άσχημα από το πόσο απρόσωπος και χωρίς ευαισθησία ήταν ο κόσμος της μόδας και του θεάματος.

Αποφάσισε λοιπόν να βάλει διάφορες celebrities και μη, μεταξύ των οποίων και η Tallulah Willis στην οποία είχαμε αναφερθεί και παλαιότερα, να φωτογραφηθούν την ώρα που αποχωρίζονται τα ρούχα τους και παράλληλα μιλούν για τις σωματικές τους δυσμορφίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το μοντέλο Melanie Gaydos η οποία έχει γεννηθεί με μία σπάνια ασθένεια που αλλοιώνει την εξωτερική εμφάνιση, και παρόλο που δεν της έδιναν ζωή μετά τα 18 εκείνη τους έχει διαψεύσει όλους και αυτή τη στιγμή είναι διάσημη γι' αυτό ακριβώς για το οποίο παλαιότερα δέχτηκε την κριτική του κόσμου, δηλαδή την ιδιαίτερη εμφάνισή της.

Η Tallulah από την άλλη συζητά τη σωματική της δυσπλασία και τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τις διατροφικές διαταραχές ενώ η fashion editor Jillian Mercado η οποία είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, έχει υπάρξει το κεντρικό πρόσωπο μεγάλων εταιρειών όπως της Diesel, δηλώνει ότι είναι βαρετό να βλέπεις παντού ίδιους ανθρώπους.

Δείτε αναλυτικά όλο το project εδώ

Διαβάστε ακόμη:

Σταματήστε ό,τι κάνετε! Οι 20 πιο αστείες φωτογραφίες που θα δείτε σήμερα

Πώς πραγματικά μας θέλουν οι άντρες;