Δήλωση με... κότσια: «Ζηλεύω τις κόρες μου γιατί είναι όμορφες»!

Γωγώ Φούντα
Δήλωση με... κότσια: «Ζηλεύω τις κόρες μου γιατί είναι όμορφες»!

Μία... άσχημη μητέρα εξομολογείται

Εντάξει μπορεί να λένε ότι σαν την αγάπη της μάνας προς την κόρη, και την απίστευτη και ιδιαίτερη σχέση που έχουν δεν την ξεπερνά τίποτα και κανένας, αλλά είναι και μερικές φορές που οι μάσκες πέφτουν και οι μητέρες, υποσυνείδητα πέφτουν στην παγίδα των συγκρίσεων με τα ίδια τους τα παιδιά.

Όπως ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση της Shona Sibary 43 ετών σήμερα, η οποία δε διστάζει να κάνει τη δήλωση ταμπού: «Ναι ζηλεύω τις κόρες μου»! Η Shona λοιπόν, όπως η ίδια εξηγεί, υπήρξε μία πολύ άσχημη έφηβη, γεμάτη ανασφάλειες και προβλήματα, παρά το γεγονός ότι και οι 2 της γονείς ήταν ιδιαιτέρως εμφανίσιμοι, κάτι που έκανε πολλούς να υποθέτουν ότι είναι υιοθετημένη.

«Είχα ένα πρόσωπο αλλόκοτο και άσχημο και γι' αυτό το λόγο είχα κλειστεί στον εαυτό μου. Είχα ένα αλλόκοτο σημάδι πάνω από το αριστερό μου μάτι και ένα σαγόνι το οποίο συγκέντρωνε πολλά αρνητικά και κυρίως κοροιδευτικά σχόλια. Στο σχολείο πάντα ξεχώριζα από τα υπόλοιπα όμορφα και περιποιημένα κορίτσια, και φυσικά δεν έβγαινα ποτέ φωτογραφίες, για ευνόητους λόγους. Παρατηρώ ότι οι κόρες μου, η Flo που είναι 15 και η Annie που είναι 13 είναι εντελώς διαφορετικές. Είναι ξανθιές, λεπτές, καλλίγραμμμες και το ξέρουν»!

«Αυτό που επίσης ξέρουν είναι τον αντίκτυπο της ομορφιάς τους στους άντρες οι οποίοι τις κοιτούν με θαυμασμό κάνοντάς τους φυσικά διάφορα σχόλια. Ομολογώ ότι κοιτάζοντάς τις, εκτός από περηφάνεια νιώθω και μία μικρή ζήλεια και πικρία γιατί εγώ δεν μπόρεσα να αισθανθώ ποτέ όπως εκείνες. Οι κόρες μου, είναι όλα αυτά τα κορίτσια που εμένα έκαναν να νιώθω άσχημα επειδή απλά γεννήθηκαν όμορφα», ολοκληρώνει.

Διαβάστε ακόμη:

Λιώσαμε! 30 τρυφερές φωτογραφίες που θα κάνουν το βιολογικό σου ρολόι να χτυπήσει δυνατά!

Δείτε τα ξεκαρδιστικά- ολίγον υβριστικά- ερωτικά γράμματα δυο συζύγων!